ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 288/1923 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ.

ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ Β’3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : anagnostopoulos2828@gmail.com , 697 497 4441

Πηγή: e-synews.gr

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.