Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν από έναν άνδρα που χρησιμοποιώντας ένα τόξο και βέλη εξαπέλυσε σήμερα επιθέσεις στην νορβηγική πόλη Κόνγκσμπεργκ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη τόνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο δράστης φέρεται να ενήργησε μόνος του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη συλληφθεί. Aκόμη δεν έχουν γίνει γνωστά η ταυτότητα, ηλικία και το κίνητρό του για την επίθεση.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Κόνγκσμπεργκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπως μεταδίδει η δημόσια νορβηγική τηλεόραση NRK.

«Ο χρόνος θα δείξει, τι είδους κίνητρο υπήρξε γι’αυτήν την ενέργεια. Για την ώρα, έχουμε αρκετούς τραυματίες, έχουμε νεκρούς και μία σύλληψη» ανέφερε.

Επί του παρόντος δεν έχει γνωστοποιηθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.