«Έχει “κολλήσει” ο εμβολιασμός και η κυβέρνηση επιχειρεί να κατατρομοκρατήσει τον πληθυσμό»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, με ανάρτηση του «σφάζει με το γάντι» την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό.

Η ανάρτηση του…

«Επειδή έχει “κολλήσει” ο εμβολιασμός με δική της ευθύνη, η κυβέρνηση επιχειρεί με επιλεκτικά στοιχεία να κατατρομοκρατήσει τον πληθυσμό: Έτσι διαρρέει καθημερινά πόσοι “νέοι” ανεμβολίαστοι έχασαν τη ζωή τους. Δεν μας λέει όμως καθημερινά πόσοι εμβολιασμένοι έχουν, δυστυχώς, την ίδια κατάληξη».

Πηγή: ksipnistere.com

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.