Το Πεντάγωνο δεν είναι μόνο του στη διερεύνηση περίεργων αντικειμένων που εντοπίζονται στους ουρανούς… Σύμφωνα με αναφορές, ο κινεζικός στρατός παρακολουθεί επίσης UFO, και τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει ανοδική πορεία στις θεάσεις.

Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) χρησιμοποιεί ένα σύστημα τριών επιπέδων για να διερευνήσει περιπτώσεις «άγνωστων συνθηκών αέρα» – έναν ευφημισμό που θυμίζει τον όρο του αμερικανικού στρατού για τα UFO, «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα», ανέφερε η South China Morning Post.

Πώς βρίσκει εξωγήινους ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός;

Το PLA βασίζεται σε αναφορές από στρατιωτικούς σταθμούς ραντάρ, πιλότους αεροπορικής δύναμης, αστυνομικά τμήματα, μετεωρολογικούς σταθμούς και παρατηρητήρια της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων δεδομένων σχετικά με μυστηριώδη αντικείμενα που φέρουν.

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες επεξεργάζονται από τον στρατό και υποβάλλονται σε προκαταρκτική ανάλυση, προτού υποβληθούν σε μια εθνική βάση δεδομένων. Στη συνέχεια, η έδρα της PLA εκχωρεί έναν «δείκτη απειλής» σε κάθε παρατήρηση, με βάση τη συμπεριφορά του αντικειμένου, τα φυσικά χαρακτηριστικά και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές μεταβλητές.

Ωστόσο, οι Κινέζοι αναλυτές «συγκλονίστηκαν» τα τελευταία χρόνια από τον αυξανόμενο αριθμό αναφορών από «ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών και πολιτικών πηγών», σύμφωνα με την Post , ώθησε την ομάδα εργασίας UFO της PLA να βασιστεί στην τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τα δεδομένα.

Η Κίνα επιβεβαίωσε μόνο το UFO.

Η μόνη επίσημη επιβεβαιωμένη παρατήρηση UFO της Κίνας συνέβη το 1998, όταν δύο στρατιωτικά αεροσκάφη παρεμπόδισαν ένα αντικείμενο με χαμηλές πτήσεις που εμφανίστηκε πάνω από μια αεροπορική βάση στο Cangzhou, στην επαρχία Hebei.

Το αντικείμενο περιγράφηκε ως «μανιτάρι με κοντό πόδι» με ακτίνες φωτός που πέφτουν κάτω από την κάτω πλευρά του.

Το αντικείμενο μπόρεσε να επιταχυνθεί γρήγορα πριν εξαφανιστεί από το ραντάρ , σύμφωνα με μια αναφορά για το περιστατικό που δημοσιεύθηκε σε μια επίσημη εφημερίδα.

Αποκάλυψη UFO στις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η επιβεβαίωση του Πενταγώνου για πολλά βίντεο που δείχνουν αμερικανικές στρατιωτικές επιθέσεις με ανεξήγητα ιπτάμενα αντικείμενα προκάλεσε φρενίτιδα κερδοσκοπίας και ώθησε τη Γερουσία να ζητήσει έκθεση για το θέμα. Το έγγραφο αναμένεται να παρουσιαστεί στους αμερικανούς νομοθέτες τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.