Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Dunja Mijatovic, απάντησε στην Επιστολή Καταγγελία του Σ.Πρίφτη, Αρθρογράφου του Priftis News, αναφορικά με την σκανδαλώδεις και άκρως ρατσιστική και διαχωριστική διάκριση των ανέργων της επαρχίας, από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, και αποκλειστικό υπεύθυνο τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή, όπου και έβαλε τέλος στην Δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στους Εγγεγραμμένους Ανέργους στον ΟΑΕΔ από την Επαρχία σε όλη την Ελλάδα, με το προνόμιο ( της Δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας), να το έχουν μόνο οι άνεργοι πού είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών.

Η Απάντηση της Επιτρόπου γράφει τα εξής:

Η Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Dunja Mijatovic, έλαβε την ανακοίνωσή σας και μου έδωσε εντολή να απαντήσω εκ μέρους της.

Το Γραφείο της Επιτρόπου θα λάβει γνώση της ανακοίνωσής σας σχετικά με τις συνέπειες της κατάργησης της κοινής υπουργικής απόφασης 40580/3128/2015 και σας ευχαριστεί για την ενημέρωση.

Για το ίδιο θέμα παρενέβει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστο Γιαννούλης, καταγγέλλοντας την απόφαση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ! Δεν υπάρχει πρωτοβουλία αυτής της Κυβέρνησης, που να μην δείχνει την αναλγησία της απέναντι στους περισσότερο αδύναμους συμπολίτες, η αναλγησία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος,τονίζουν μεταξύ άλλων σε κοινή τους δήλωση, Δείτε εδώ https://priftisnews.blogspot.com/2021/10/priftis-news.html

Το Τμήμα Τύπου και Κοινωνικής Δικτύωσης ΣΤΑ.ΣΥ. Μον. Α.Ε. Απαντώντας στο Δημοσίευμα του Priftis News, στην ουσία κάρφωσαν τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή για την αντικοινωνική πολιτική, και ρατσιστική διάκριση, κατά των Ανέργων της υπόλοιπης Ελλάδας, πλην των Αθηνών, χωρίς να των κατονομάσουν, αποποιώντας οτί η ΣΤΑΣΥ φέρει ευθύνη! Δείτε εδώ https://priftisnews.blogspot.com/2021/11/230.html

Πηγή: PRIFTIS NEWS

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.