Πρωτοφανές κύμα οργής στην κοινωνία προκαλούν την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στην χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με ένα σκοτεινό και συνάμα εξοργιστικό παρασκήνιο μέσα στην ΔΕΗ.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες, είτε στα νοικοκυριά είτε στις επιχειρήσεις, έχουν γονατίσει από τις πρωτοφανείς αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος που λαμβάνουν, μέσα στην ίδια την ΔΕΗ γίνεται ένα αδιανόητο φαγοπότι με διορισμούς εκατοντάδων διευθυντών, βοηθών διευθυντών, με αύξηση μισθών και bonus που μοιράζονται αφειδώς, στην πλάτη φυσικά του καταναλωτή.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή αυξάνεται η μετοχή της Δ.Ε.Η.! Δηλαδή επειδή θησαυρίζουν κάποιοι ιδιώτες αγνώστου ταυτότητας, που με τις πλάτες της κυβέρνησης βρέθηκαν να κατέχουν μετοχικά ποσοστά στην επιχείρηση.

Εάν τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ισχύουν, τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο και καλό θα είναι να επιλυθεί στην ελληνική δικαιοσύνη, πριν προκαλέσει κοινωνική εξέγερση.

Πηγή: triklopodia.gr

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.