ΝΕΑ ΤΑΞΗΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Πεντάγωνο: Τα UFO είναι πραγματικά, πρόκειται να αλλάξουν για πάντα τις ζωές μας – Εκπληκτική είσοδος.

Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι αποθηκεύει και δοκιμάζει συντρίμμια εξωγήινων από συντριβές UFO σε μια εκπληκτική νέα έκθεση 154 σελίδων.

Ο ερευνητής Anthony Bragalia έγραψε στην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA) ζητώντας λεπτομέρειες για όλα τα έγγραφα UFO που κατέχουν σε ένα αίτημα Ελευθερίας της Πληροφορίας.

Στο αίτημα, o Bragalia έγραψε: «Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει φυσικά συντρίμμια που ανακτώνται από το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας ως υπόλειμμα, πλωτού σκάφους, πυροβολισμένου υλικού ή συντριβής υλικού από το UAPS [μη αναγνωρισμένο εναέριο φαινόμενο] ή άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

Σε μια απροσδόκητη απάντηση, το DIA κυκλοφόρησε 154 σελίδες αποτελεσμάτων δοκιμών που περιλαμβάνουν αναφορές για ένα φουτουριστικό μέταλλο «μνήμης» που ονομάζεται Nitinol, το οποίο θυμάται το αρχικό του σχήμα όταν διπλώνεται.

Σύμφωνα με την Bragalia, τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ορισμένα από τα ανακτημένα συντρίμμια διαθέτουν «εξαιρετικές δυνατότητες», συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να κάνουν τα πράγματα αόρατα και να επιβραδύνουν την ταχύτητα του φωτός.

Είπε σε δημοσιογράφους, «Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι κρατάει και δοκιμάζει ανώμαλα συντρίμμια από UFO».

«Κατάφεραν να μάθουν κάποια πράγματα για τα υλικά κατασκευής που έχουν τεράστια υπόσχεση ως φουτουριστικά υλικά που θα αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα».

Το The-sun.co.uk αναφέρει: Είπε ότι έκανε το αίτημα για πρώτη φορά το 2017 – το οποίο χρειάστηκε τρία χρόνια για να εκπληρώσει η DIA – αφού αποκαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο μελετούσε UFOs στο πλαίσιο του Προγράμματος Αναγνώρισης Απειλών για την Αειφόρο Διάστημα (AATIP).

«Το άρθρο ανέφερε ότι τα ανώμαλα συντρίμμια από τα UFO (που τώρα ονομάζονται UAPs) αναλύθηκαν από έναν ιδιωτικό εργολάβο άμυνας», δήλωσε o Μπραγάλια.

«Υλικά στοιχεία όπως τα συντρίμμια UFO ήταν το επίκεντρο της έρευνάς μου.

“Το αίτημά μου για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) ήταν πολύ συγκεκριμένο, αναζητώντας τα αποτελέσματα δοκιμών των συντριμμιών UFO / UAP, όχι υλικού που είναι ήδη γνωστό στην επιστήμη.”

O Bragalia πιστεύει ότι μερικά από τα υλικά που δοκιμάζονται θα μπορούσαν να προέρχονται από το περίφημο περιστατικό του Roswell του 1947, στο οποίο ένα UFO συνετρίβη στο Νέο Μεξικό.

«Η συμπερίληψη προηγμένων τεχνικών αναφορών για το Nιτινόλ είναι περίεργη», δήλωσε ο Bragalia.

«Το Nιτινόλ είναι ένα κράμα μνήμης σχήματος που« θυμάται »το αρχικό του σχήμα όταν είναι διπλωμένο ή τσαλακωμένο και κουμπώνει πίσω απρόσκοπτα και άμεσα.

«Αυτό το χαρακτηριστικό μεταλλικής μνήμηςαναφέρθηκε από πολλούς μάρτυρες στο Roswell.»

Ωστόσο, το πρακτορείο απέκρυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό – συμπεριλαμβανομένων τυχόν πληροφοριών σχετικά με το ότι θα μπορούσαν να είναι αλλοδαπής προέλευσης – δηλώνοντας στην επιστολή: “Έχω αποφασίσει ότι ορισμένα τμήματα των πέντε εγγράφων πρέπει να αποκρύπτονται εν μέρει από την αποκάλυψη …”

«Παραλείπουν πληροφορίες σχετικά με τη χημική και στοιχειακή σύνθεση του υλικού καθώς και την προέλευσή του», δήλωσε ο Bragalia.

«Έχουν παραλείψει τα ονόματα των εμπλεκόμενων επιστημόνων, αλλά έχω μάθει από τότε μερικά από τα ονόματά τους και θα επικοινωνήσω μαζί τους.

Η επιστολή DIA, που κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο blog του Bragalia , αποκαλύπτει ότι ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από τον Bigelow Aerospace, έναν από τους ιδιωτικούς εργολάβους του Υπουργείου Άμυνας που εδρεύει στο Λας Βέγκας της Νεβάδας.

Η εταιρεία απέλυσε όλο το προσωπικό της στο εργοστάσιο του Βέγκας τον περασμένο Μάρτιο λόγω του αριθμού της πανδημίας – και δεν είναι γνωστό πού μπορεί να διατηρηθεί το υλικό UFO.

Μυστηριωδώς ο Bragalia είπε ότι όλοι όσους πλησίασε που δούλευαν στο εργοστάσιο αρνήθηκαν να του σχολιάσουν.

«Όλο το πρώην προσωπικό δεν μου έδωσε κανένα πραγματικό σχόλιο», είπε.

«Υποψιάζομαι ότι το υλικό έχει επιστραφεί στο Πεντάγωνο.»

Ο ερευνητής του UFO σκοπεύει να ξεκινήσει μια έκκληση για να λάβει μερικές από τις αναδιατυπωμένες πληροφορίες τους επόμενους μήνες.

newspunch.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWS PUNCH : Corfiatiko.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.