ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, Συμπαρίσταται και καλεί τους συνταξιούχους να ενώσουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Να σταθούμε δίπλα τους και να μην αφήσουμε την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το εγκληματικό έργο της, που πετάει στην ανεργία, τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.

Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή και τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, να μην εφαρμοστούν.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ πρέπει να γίνει υπόθεση των συνταξιούχων και όλης της εργατικής τάξης, γιατί είναι αγώνας ενάντια στους αντεργατικούς – αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, των μονοπωλίων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Συμβάλλουμε στην κλιμάκωση της δράσης τους, με αταλάντευτο, οργανωμένο αγώνα, ενάντια στη γενικευμένη επίθεση που εξαπολύουν σε εργαζόμενους και συνταξιούχους οι κυβερνήσεις που με την αντιλαϊκή πολιτικής τους, υπηρετούν το κεφάλαιο και τα κέρδη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.