Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Σε διακοπή των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας οδεύουμε με ταχείς ρυθμούς, με την ενέργεια της Ελλάδας να ανοίξει έρευνα στη Χάγη, για τέλεση εγκλημάτων πολέμου για όσα συμβαίνουν στη Μαριούπολη, όπως δήλωσε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, καθιστώντας την Ελλάδα στις ελεγχόμενες Χώρες παρίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!

Σε αντίθετη πλευρά, οι Βούλγαροι οργάνωσαν μαζικές συγκεντρώσεις υπέρ Ρωσίας, και κατά της Κυβέρνησης τους που εξοπλίζουν την Ουκρανία. Φιλορωσικά συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις, ιδίως στη Σόφια και τη Βάρνα, με τον κόσμο να αντιδρά αρνητικά στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ασκήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση στη Ρωσία, στην Ελλάδα όμως….

Κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, διαδηλωτές φώναζαν το ΝΑΤΟ να φύγει από την Βουλγαρία, και κρατούσαν Ρωσικές και Βουλγαρικές σημαίες μαζί!

Δείτε εδώ το βίντεο με τις διαδηλώσεις στην Βουλγαρία.

Πηγή: Priftis News

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.