ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι Ρωσικές Στρατιές – Μόσχα: Τούρκοι αξιωματικοί συγκεντρώνουν ισχυρές δυνάμεις μαζί με Ουκρανούς στην Μαριούπολη!

Φωτογραφεία αρχείου

Aρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το χτεσινό ρεπορτάζ του WarNews247 καθώς οι Ρώσοι εντόπισαν μεγάλη συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης. Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιωτικοί σύμβουλοι συγκεντρώνουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 για επίθεση στο Ντoνέτσκ.

Σε επιφυλακή τέθηκαν όλες οι ρωσικές Στρατιές!

Τούρκοι Αξιωματικοί συγκεντρώνουν δυνάμεις στην Μαριούπολη

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως “έχουν εγκατασταθεί Τούρκοι εκπαιδευτές και μη επανδρωμένη αεροσκάφη στην πόλη της Μαριούπολης και προετοιμάζουν επιχείρηση ανακατάληψης”.

Πλέον υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ομογένεια μας στην Μαριούπολη.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της αυτοανακηρυγμένης Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Ντένις Πουσουλίν δήλωσε πως αναμένουν γενικευμένη επίθεση από τους Ουκρανούς σε συνεργασία με τους Τούρκους.

Δείτε το βίντεο…

Ρώσος στρατιωτικός ειδικός αναφέρει

“Θα εφαρμόσουν σενάριο τύπου “Ναγκόρνο Καραμπάχ” (σσ ακόμη μια επιβεβαίωση για το WarNews247) εναντίον του Ντονέτσκ” αναφέρει ο Alexei Leonkov και προσθέτει:

“Θα προσπαθήσουν γρήγορη διείσδυση. Το ίδιο έκαναν και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι Αρμένιοι το αντιλήφθηκαν μόνο όταν έπεσαν οι πρώτες οβίδες. Το Αζερμπαϊτζάν συγκέντρωνε στρατό για αρκετές ημέρες και στο τέλος κτύπησε.

Όμως στην Ουκρανία δεν υπάρχουν βουνά ή υψώματα για τον Στρατό τους. Το έδαφος είναι τελείως διαφορετικό και γι αυτό θα αποτύχουν.

Πηγή: warnews247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.