ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα χέρια του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ για την ακρότατη παρανομία της επιβολής εμβολιασμών

Τελικά επιδόθηκε στις 8 Ιουλίου 2021 το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, μετά από την άρνηση του Μεγάρου Μαξίμου αρχικά να το παραλάβει, όπως δημοσιοποιήσαμε. Το ΑΚΚΕΛ παραθέτει την έκθεση επίδοσης και το εξώδικο μαζί για επιβεβαίωση, ότι τώρα ο επικεφαλής της κυβέρνησης Πρωθυπουργός ΓΝΩΡΙΖΕΙ για τις ακραίες παρανομίες της πολιτικής που επιχειρεί να επιβάλει.

Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Από τις 09:00 το πρωί η δικαστική επιμελήτρια μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να επιδώσει κατά τις 17:30 το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ για τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού και τον διχασμό των Ελλήνων, στον κρυπτόμενο πρωθυπουργό. Μετά τις γνωστές παλινωδίες του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και τις βόλτες μεταξύ Βουλής και Μεγάρου Μαξίμου, αφού και στην Βουλή και στο Μαξίμου αρνούνταν πεισματικά να το παραλάβουν λέγοντας ότι δεν έχουν εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, αφού η δικαστική επιμελήτρια έφτασε σε σημείο να ζητήσει την συνδρομή του συλλόγου της όπου της απάντησαν πως και στο Μαξίμου και στην Βουλή είχαν υποχρέωση να το παραλάβουν και αφού έφτασε στο ύστατο σημείο της θυροκόλλησης, τα τσιράκια του πρωθυπουργού εδέησαν να το παραλάβουν. Στην κυριολεξία ντρέπομαι για τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό μας και θέλω να ευχαριστήσω την δικαστική επιμελήτρια για την ταλαιπωρία που υπέστη από το επιτελικό κράτος των αρίστων του Μητσοτάκη. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι πρωθυπουργός σοβαρού κράτους θα κρυβόταν για να μην παραλάβει ένα εξώδικο. Μόνο θλίψη προκαλεί η εικόνα ενός πρωθυπουργού που δεν σέβεται τους νόμους του κράτους του. Απόλυτη κατάντια ….

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

https://www.akkel.gr/

[ΠΗΓΗ]

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.