ΑΠΟΨΕΙΣΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Στα Χέρια Του Ρωσικού Στρατού ‘Επεσαν Ολοκαίνουργια Αμερικανικά Ελικόπτερα AH-64 Apache! Τα Μετέφεραν Στην Μόσχα, Σοκ Στις ΗΠΑ!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email : spyros.priftis76@yahoo.gr

Ο Ρωσικός Στρατός κατάφερε να αποσπάσει κάποια από τα Αμερικανικά Επιθετικά Ελικόπτερα AH-64 Apache, τα οποία προφανώς είχαν μείνει πίσω στο Αφγανιστάν, μετά την έκτακτη εκκένωση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, και τα μετέφεραν στην Μόσχα για να τα μελετήσουν, σοκάροντας τις ΗΠΑ!

Αυτό ισχυρίζεται Ρωσικό Σάιτ, που επικαλείται τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που δήλωσε το περασμένο Σάββατο, ότι: «Η Ρωσία και η Κίνα έχουν ήδη δείγματα από τα υπέροχα Ελικόπτερα μας, και αυτή τη στιγμή μελετούν και αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό τους, και πολύ σύντομα θα χτίσουν καλύτερα πράγματα με λιγότερα χρήματα, δήλωσε»!

Πηγή: Priftis News

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ