Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Σοκ για το Ισραήλ, με το θάνατο 9 ανώτατων Ισραηλινών αξιωματικών της Μοσάντ, από την Ιρανική πυραυλική επίθεση στο Ερμπίλ (Ιράκ).

Την Κυριακή, 12 Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στο αρχηγείο της Μοσάντ στο Ερμπίλ, και στο προξενείο των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τους εννέα πράκτορες της Μοσάντ που πραγματοποιούσαν σύσκεψη στο αρχηγείο εκείνη τη στιγμή, με το Ιράν να ανακοινώνουν τα ονόματα των Ισραηλινών που σκοτώθηκαν από την επίθεση, και είναι: Ο Άνταμ Μπάτλερ, ο Μάθις Ντάτρις, η Μελίσα Ρόμπερτ, ο Γκάμπριελ Τάκερ, ο Μαρκ Ζαλ, ο Σμιθ, η Κόνι, οι Μίνους, ο Σαούλ.

Το πυραυλικό χτύπημα του Ιράν προήλθε απευθείας από Ιρανικό έδαφος, με βαλλιστικούς πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς Fateh 110, εμβέλεια 200-380 χλμ.

Η Ραγδαία Επιδείνωση σε στρατιωτικό επίπεδο Ιράν και Ισραήλ, φέρνει και δεύτερο επικίνδυνο μέτωπο μετά το Ουκρανορωσικό Πόλεμο, με την βεντάλια των εντάσεων σε διαφορετικά μέρη του Κόσμου να ανοίγει επικίνδυνα, με τα πιο καυτά να είναι, Κίνα-Ταιβάν, Ελλάδα-Τουρκία, Ισραήλ- Ιράν, και όλα αυτά τα ενιαία μέτωπα, να είναι ένας στρατηγικός στόχος του Πούτιν, για την κατάρριψη του ΝΑΤΟ και την παντοδυναμία του Αγγλοσαξονικού μοτίβου ζωής, που μας έχουν επιβάλει, ως ένα καταναλωτικό κοινό, αποκόπτοντας μας από την εθνική, πολιτιστική, θρησκευτική μας ταυτότητα, και γιατί όχι και από την γλωσσική!

Δείτε το Βίντεο…

Πηγή: Priftis News

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.