ΑΠΟΨΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία Σκάνδαλο (ΝΔ) Ελλάδας – Ισραήλ Τους Χαρίζουμε $1,68 Δις Για 10 Αεροσκάφη Όταν Με Τα Ίδια Λεφτά Παίρνουμε 40!!!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

Μέγα Σκάνδαλο της Κυβέρνησης της ΝΔ, αποτελεί η συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ αξίας $1,68 δισ. για δημιουργία Σχολής Πολεμικής Αεροπορίας!

Μια Ακατανόητη συμφωνίας για τη δημιουργία και λειτουργία Σχολής Πολεμικής Αεροπορίας (εκπαιδευτικό κέντρο) για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, που θα υπογραφεί από το Ισραήλ και την Ελλάδα, αξίας 1,68 δισ. δολαρίων για 20 χρόνια, ανακοίνωσε η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια δέκα αεροσκαφών M-346 (Lavi), τη συντήρηση αεροσκαφών Τ-6 (Efroni), καθώς και την παροχή προσομοιωτών, εκπαίδευσης και υλικοτεχνικής υποστήριξης!

Αυτή η ακατανόητη ενέργεια Σκάνδαλο της Ελληνικής Κυβέρνησης, την χαρακτηρίζουμε έτσι, διότι με πολύ λιγότερα λεφτά από τα 1,68 δισ, που δίνουμε στους Ισραηλινούς, που θα μας προμηθεύσουν με μόλις δέκα αεροσκάφη M-346, θα μπορούσαμε να αγοράσουμε τα ίδια αεροσκάφη από την χώρα που τα κατασκευάζει, Alenia Aermacchi – Ιταλία, προς 20 εκατομμύρια US το ένα αεροσκάφος, άρα 40 αεροσκάφη = 800 εκατομμύρια US, θέλετε με ανταλλακτικά οπλισμό, και άλλα τεχνικά να μας πάει άλλα 300 εκατομμύρια στο σύνολο 1 δις 100 εκατομμύρια US, πάλει καλύτερα θα μας πάει από την συμφωνία Σκάνδαλο!

Μα δεν πιστεύετε τα λεγόμενα μας, δείτε εδώ από το wikipedia, το κόστος των αεροσκαφών, και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά! https://en.wikipedia.org/wiki/Alenia_Aermacchi_M-346_Master

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Πηγή: PRIFTIS NEWS

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *