ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα «καρφιά» του Ξανθού και η «αντεπίθεση» του Πολάκη

Διαστάσεις εσωκομματικής σύγκρουσης στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν λάβει οι απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο Παύλος Πολάκης, με τον Ανδρέα Ξανθό να «αδειάζει» τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος αντεπιτέθηκε μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ειδικότερα, ο κ. Ξανθός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ανέφερε ότι στο θέμα των εμβολιασμών, «υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία. Το «όχι» στην υποχρεωτικότητα του μηνύματος του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε άλλο παρά κλείνει του μάτι στους αντιεμβολιαστές. Είναι ηθικό χρέος των υγειονομικών και όρος συμβατός με την επαγγελματική τους δεοντολογία να είναι εμβολιασμένοι. Δεν υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα κανενός υγειονομικού να παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς ανεμβολίαστος».

Ωστόσο, η αντίδραση του κ. Πολάκη, ο οποίος χωρίς να κατονομάζει τον πρώτο, σημείωσε τα εξής στο Facebook:

[ΠΗΓΗ]

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.