ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σήμερα το απόγευμα

Φωτογραφεία αρχείου

Μηχανοκίνητη πορεία θα πραγματοποιήσουν σήμερα μέλη της πρωτοβουλίας κόμματος Ελλήνων για την πατρίδα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 θα συγκεντρωθούν στο εμπορικό One Salonica στην δυτική είσοδο της πόλης και θα ξεκινήσουν μηχανοκίνητη πορεία,σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο, thestival.gr.

Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της ΔΕΘ, που θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αστυνομία θα δημιουργήσει τείχος κατά των αντιεμβολιαστών. Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση».

Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα drones και παρατηρητές σε ταράτσες, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται αναρτήσεις στο διαδίκτυο και καλέσματα μέσω των social media.

[ΠΗΓΗ]

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.