Σε αυτό το βίντεο, εξετάσαμε «Τι θα συμβεί αν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ;» .. VSB άμυνα, παρέχει ένα μοναδικό εξαιρετικό βίντεο των δεδομένων σχετικά με τις σημερινές παγκόσμιες στρατιωτικές δυνάμεις.

Πάνω από 50 παγκόσμιες στρατιωτικές δυνάμεις (στρατός, αεροπορία, χερσαίες δυνάμεις, ναυτικές δυνάμεις, ειδικές δυνάμεις) θεωρούνται στην κατάταξη που επιτρέπει μια ευρεία ευκαιρία συγκρίσεων σχετικά με σχετικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Πηγή: VSB defense

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.