Το Ισραήλ θα πρέπει να χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους στο Ιράν αφού οι ΗΠΑ ύψωσαν λευκή σημαία στις πυρηνικές συνομιλίες με την Τεχεράνη, λέει κορυφαίος Ισραηλινός αναλυτής. Παρά τις υποσχέσεις να διαπραγματευτεί μια μακρύτερη και ισχυρότερη συμφωνία, η Αμερική «παραδέχτηκε τα πάντα», έγραψε ο βετεράνος στρατιωτικός σχολιαστής Yoav Limor.

Το Ισραήλ δεν θα είναι σε θέση να βάλει στο στόχαστρο ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις χωρίς να πυροδοτήσει παγκόσμια οργή μόλις υπογραφεί μια συμφωνία, είπε ο Λίμορ. Ωστόσο, η Ιερουσαλήμ θα έχει ως στόχο να υπονομεύσει τα στρατιωτικά και τρομοκρατικά μέσα του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων και των drones, έγραψε.

Για να επιτευχθεί αυτό, το Ισραήλ θα πρέπει να χτυπήσει στο εσωτερικό του Ιράν, πιθανότατα μέσω επιχειρήσεων της Μοσάντ, ανέφερε η ανάλυση. Πλήρης αναφορά για το Israel Hayom

Πηγή: israelradar.com

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.