Σε σχέση με την ψηφοφορία του Riksdag για την Magdalena Andersson (S) ως Πρωθυπουργό της Σουηδίας, η Annika Hirvonen, η αρχηγός της ομάδας των Πρασίνων, ανέβηκε στο βήμα για να εκφράσει το άγχος της για το κλίμα. Η Hirvonen προειδοποίησε ότι η έκτη μαζική εξόντωση στον κόσμο έχει ξεκινήσει.

Στην ομιλία της, η Annika Hirvonen είπε ότι η ιδέα ενός μέλλοντος με αύξηση της μέσης θερμοκρασίας πάνω από 1,5 βαθμούς είναι «αφόρητη» για εκείνη.

‘Χθες διάβασα ένα παραμύθι για το τέλος των δεινοσαύρων. Στο τέλος, ο συγγραφέας περιέγραφε την πέμπτη μαζική εξόντωση στον κόσμο, αυτόν που έβαλε τέλος στην εποχή των δεινοσαύρων. Δεν ανέφερα στα παιδιά μου ότι έχει ξεκινήσει ήδη η έκτη μαζική εξαφάνιση του κόσμου’ είπε η βουλευτής

Πηγή: pentapostagma.gr

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.