ΑΠΟΨΕΙΣΕΘΝΙΚΑ

Τουρκία: Θα Καταλάβουμε Την Κρήτη! Τουρκική Σημαία Κυματίζει Στην Κρήτη;

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Εχει ξεφύγει τελείως το Τουρκικό Θράσος, αφού η απανωτές προκλήσεις τους, μένουν αναπάντητες, από την υποχωρητική, Ελληνική Κυβέρνηση!

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των γειτόνων μας, πανηγυρίζουν για τις Τουρκικές Φρεγάτες που έφτασαν μέχρι και 2,5 μίλια από τις ανατολικές ακτές της Κρήτης, ανενόχλητες από το Ελληνικό Ναυτικό, αλλά ότι η Ελλάδα δέν τόλμησε να σηκώσει ούτε ένα Μαχητικό, παρόλο που η Κρήτη, διαθέτει Πολεμική Βάση Μαχητικών Αεροσκαφών, δέν τόλμησαν να σηκώσουν ούτε ένα Μαχητικό, να παρενοχλήσουν της Τρείς Τουρκικές Φρεγάτες, και Όχι μόνο μια, που ισχυρίζεται το ΓΕΕΘΑ, που διαψεύδει ότι μία Τουρκική Φρεγάτα κλάσης “G”, και συγκεκριμένα η TCG Gemlik (F 492) είναι αυτή που παρενοχλεί εδώ και ημέρες το Nautical Geo, το οποίο εκτελεί έρευνες για λογαριασμό των Αθηνών στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Οι Τούρκοι έχοντας αποθρασυνθεί πλήρως, τολμούν και λένε ότι η Κρητική Λεβεντιά κρύφτηκε από την Τουρκική Σημαία, που κημάτιζε στα 2,5 μίλια από της ακτές της Κρήτης, πάνω στις Τουρκικές Φρεγάτες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, ότι άμα θέλει η Τουρκία, ανα πάσα στιγμή, Καταλαμβάνει Την Κρήτή!

Πηγή: Priftis News

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.