Οι σημερινές δηλώσεις από την Αθήνα του προέδρου της Αιγύπτου Αλ Σίσι δεν περνούν  όπως φαίνεται απαρατήρητες στην Τουρκία.

Τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας εστιάζουν στα μηνύματα στήριξης που έστειλε ο πρόεδρος της Αιγύπτου για τη χώρα μας

Συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε ο ένας τον άλλο σε ό,τι αφορά τις αμυντικές σχέσεις. Να αντιμετωπίσουμε από κοινού όσους απειλούν την ειρήνη στην περιοχή, δήλωσε ο Σίσι, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας γνωστό πως οι δύο χώρες θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, την αμυντική τους συνεργασία.

Μήνυμα υποστήριξης από τον Αιγύπτιο ηγέτη Σίσι προς την Ελλάδα: Θα είμαστε πάντα δίπλα σας είναι ο τίτλος ανάρτησης της τουρκικής έκδοσης του BBC.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου προχώρησε σε μία μια σειρά διαβεβαιώσεων προς στην Ελλάδα κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο ίδιος υποστήριξε πως η Αίγυπτος στέκεται δίπλα στην Ελλάδα στο θέμα ασφάλειας και προστασίας των θαλάσσιων συνόρων της σημειώνει το www.odatv4.com.

Ανατολική Μεσόγειος.

Κλήση στον Τζό Μπάιντεν από την Ελλάδα και την Αίγυπτο είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της πύλης www.ulaknews.com, παρουσιάζοντας τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού πως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμβάλλει στην αποκατάσταση ισορροπιών στην περιοχή.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

«Ναι» στην τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών ψήφισαν η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής – Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ...

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.