Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα ενημέρωσε πως η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση δύο βλήματων προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας, που, όπως όλα δείχνουν, ήταν βαλλιστικοί πύραυλοι.

«Είναι λυπηρό το ότι η Βόρεια Κορέα προχωρά από τον τελευταίο μήνα σε σειρά από εκτοξεύσεις πυραύλων. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές η τραυματισμούς μετά τις εκτοξεύσεις» είπε ο ίδιος.

Η χώρα αναμένεται να προχωρήσει σε διάβημα διαμαρτυρίας στη Βόρεια Κορέα σχετικά με τη νέα πυραυλική εκτόξευση, συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας Νομπούο Κίσι επεσήμανε πως η νέα αυτή κίνηση είναι σοβαρή απειλή στη διεθνή κοινότητα.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.