ΕΛΛΑΔΑ

Ζορίζονται οι Τούρκοι απ’ την κατασκευή του φράχτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr στην περιοχή του Mελισσοκομείου όπου ήδη τοποθετούνται κομμάτια και μέρος των 27 χιλιομέτρων που θα κατασκευαστούν συνολικά για τον αποτρεπτικό φράχτη στην είσοδο των λαθρομεταναστών, υπάρχει αυξημένη στρατιωτική παρουσία στο τουρκικό έδαφος.

Οι γείτονές μας παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τις εργασίες της ελληνικής πλευράς, αλλά δεν καταφέρνουν αρκετές φορές θα διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Κι αυτό αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι είτε χρησιμοποιούν σειρήνες για δημιουργήσουν εκκωφαντικό θόρυβο, είτε φτάνουν σε χειρότερο σημείο.

Συγκεκριμένα, με κάποια μεγάφωνα που έχουν τοποθετήσει… βρίζουν τους Έλληνες που βρίσκονται από την άλλη μεριά των συνόρων και μάλιστα με τη γνωστή ελληνική λέξη. Δηλαδή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όπως λένε στρατιώτες και αστυνομικοί που βρίσκονται στην ελληνική πλευρά, η φράση: “Μαλάκες Έλληνες” πάει σύννεφο και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά από τους Τούρκους.

Όσον αφορά αυτό καθ’ εαυτό τον φράχτη, φτάνω συνεχώς τα έτοιμα κομμάτια που κατασκευάζονται σε ελληνικά εργοστάσια και αμέσως τα συνεργεία των τεσσάρων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών που έχουν αναλάβει το έργο, με τη χρησιμοποίηση για κάποιων υπεργολάβων από την περιοχή του Έβρου, αφού πρώτα φτιάχνουν τις βασικές εργασίες με τσιμέντο και δυνατούς σιδερένιους πασσάλους, τα τοποθετούν έτσι ώστε ένα μεγάλο κομμάτι του φράχτη να έχεις κατασκευαστεί ακόμα και πριν την λήξη του 2020.

Πηγή: evros-news.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ