ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται χιονοστιβάδα πλειστηριασμών

Έρχεται χιονοστιβάδα πλειστηριασμών και αν ψηφιστεί ο πτωχευτικός κώδικας η κατοικία των ευάλωτων πολιτών θα λεηλατηθεί.

Του Δημήτρη Βέττα

Ωρύονται στην Νέα Δημοκρατία και όχι μόνο, πως επί ΣΥΡΙΖΑ εκτελέστηκαν 25.000 πλειστηριασμοί, υπονοώντας πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Θα σας προξενεί βεβαίως το ενδιαφέρον πως δεν αναφέρουν την φράση πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας παρά μόνο τη λέξη πλειστηριασμοί.

Αναγνωρίζουμε όλοι πως οι πλειστηριασμοί δεν αφορούν αναγκαστικά πρώτη κατοικία αλλά ποικίλες διαφορές και απαιτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση μομφής στο πρόσωπο του ΥΠΟΙΚ Χρήστου Σταϊκούρα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία γι’ αυτόν μέχρι το βράδυ της Κυριακής να καταθέσει με αποδείξεις τους πλειστηριασμούς πρώτης και μοναδικής κατοικίας που διενεργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αφού το κάνει ας ρίξει μια ματιά στον πίνακα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών eauction-πίνακας Παρασκευής 23-10-2020 (φωτό) όπου θα ανακαλύψει πώς έχουν αναρτηθεί 79.234 πλειστηριασμοί οι οποίοι θα εκτελεστούν σύντομα.

Συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν 345 πλειστηριασμοί.

Υ.Γ1 : Θα είχε ενδιαφέρον κάποιος να ρωτήσει τον κ. Σταϊκούρα αυτές τις μέρες στη Βουλή, τώρα που οι εκλογές είναι αρκετά πίσω μας αν σαν ΥΠΟΙΚ της ελληνικής κυβέρνησης είναι εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ως εργαλείο επίλυσης απαιτήσεων με την απαραίτητη προϋπόθεση προστασίας της πρώτης και μοναδικής κατοικίας ταυτόχρονα.

Υ.Γ2 : Οτι πει να το πει και στον Ρέγκλινγκ.

.Γ3 : Ας το πει και στους Φθιωτείς !!!!!!!

*Ο Δημήτρης Βέττας ήταν βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη Βουλή

Πηγή: eretikos.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ