Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Αποτελεί ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα προσφέροντας μοναδικές εικόνες, κι αυτό είναι κάτι που οι ντόπιοι θέλουν να το περάσουν στον επισκέπτη.

Βόρεια, νότια ή κεντρική η Εύβοια θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας. Στο βόρειο μέρος του νησιού ξεχωρίζουν τα πευκοδάση και τα επιβλητικά μοναστήρια, όπως ο Όσιος Δαυίδ.

Η Ερέτρια, η οροσειρά της Δίρφυς, που αποτελεί σημαντικό πράσινο «πνεύομονα» της περιοχής, από όπου πηγάζει και το ομώνυμο νερό δίρφυς, τα φημισμένα λουτρά της Αιδηψού, το Κάστρο Καράμπαμπα με την εντυπωσιακή θέα αλλά και η γραφική παραθαλάσσια Κάρυστος είναι μερικές από τις ομορφιές της Εύβοιας.

Και σίγουρα αξίζει κανείς να σταθεί στις παραλίες της Εύβοιας που «βλέπουν» στο Αιγαίο. Τα τελευταία χρόνια τα Λιχαδονήσια έχουν παρομοιαστεί με τις «Σεϋχέλλες» τις Ελλάδας και όχι άδικα, αφού τα καθαρά και κρυστάλλινα νερά θυμίζουν εξωτικό τοπίο. Σε κάθε γωνιά βέβαια υπάρχουν παραλίες στην Εύβοια με χρυσαφένια αμμουδιά ή βότσαλα, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κάθε επισκέπτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα κάνετε ένα γρήγορο ταξίδι στην Εύβοια και στα όμορφα τοπία της !

[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Δυστοπικά εκτρώματα σε Ελλάδα και Αυστρία – Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος, παραβιάζει το άρθρο 2

Προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών παραβιάζοντας το Σύνταγμα ...

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.