Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για έναν 30χρονο Γεωργιανό που προσπάθησε να διαφύγει για Βουλγαρία μέσω του Έβρου (με το αυτοκίνητό του), λίγες ημέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο Γεωργιανός συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, όταν Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων και ανακάλυψαν ότι ο αλλοδαπός είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς στον Έβρο είναι άτομο που έχει βαρύ ποινικό μητρώο, και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου θα εξεταστεί αν τυχόν εμπλέκεται στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολάιν.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την δολοφονία της νεαρής γυναίκας, καθώς από τα μέχρι τώρα στοιχεία και την ανάλυση του DNA ο Γεωργιανός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της επίθεσης στις 7 Μαρτίου σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά αν υπάρχουν ομοιότητες με τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που ξεψύχησε δίπλα στον δεμένο και φιμωμένο σύζυγό της και την 11 μηνών κορούλα τους.

[ΠΗΓΗ]

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.