ΒΙΝΤΕΟΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με αυγό – Δέχθηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν στη Λιόν

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, κατά την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην έκθεση εστίασης και τουρισμού Eurexpo, ένα αυγό εκτοξεύθηκε στον λαιμό του Γάλλου Προέδρου, πιθανότατα με σφεντόνα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν το αυγό ήταν αληθινό ή ψεύτικο, καθώς άλλες αναφορές μιλούν για πραγματικό αυγό, άλλες για ξύλινο και άλλες για κάποιου είδους ωοειδές παιχνίδι. Το αντικείμενο πάντως πέτυχε τον Γάλλο Πρόεδρο στον ώμο και έπειτα αναπήδησε, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε η ομάδα ασφαλείας του Μακρόν που περικύκλωσαν τον Γάλλο Πρόεδρο ενώ έμέλος της φρουράς του έβαλε το χέρι μπροστά στο πρόσωπο του Μακρόν για να τον προστατεύσει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε να συναντήσει τον δράστη και να συζητήσει μαζί του. Υπενθυμίζεται ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είχε δεχθεί και χαστούκι τον Ιούνιο και ο δράστης καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης.

Πηγή: real.gr

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.