Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ ο Πέτρος Φιλιππίδης και σήμερα μεταφέρθηκε με χειροπέδες στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό και είτε βγει θετικός ή αρνητικός θα παραμείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Χθες υπό άκρα μυστικότητα πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και έδωσε μάχη για να πείσει ότι δεν έχει διαπράξει τα αδικήματα του βιασμού και των δυο απόπειρων βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

Τα επιχειρήματα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν στάθηκαν ικανά να οδηγήσουν ανακρίτρια και εισαγγελέας να τον αφήσουν ελεύθερο με αποτέλεσμα, ομόφωνα, να αποφασίσουν την προφυλάκιση του, μια απόφαση που φέρεται να σόκαρε τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

Φωτογραφίες από τη ΓΑΔΑ:

Πηγή:  newsbeast.gr

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.