ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 13-11-2020.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ «ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;».

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ «ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΣΚΥΦΤΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΠΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΥ «ΑΡΧΩΝ». ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΛΕΠΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΟΗΕ).

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 8 ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ. BRETTON WOODS, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.

ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 29 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ , ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΝΩ ΚΑΠΗΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΥΨΟΥΣ 115,5 ΤΡΙΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 1357. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ 0,5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Γ.Γ. ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΩΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.

ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 600% ΓΙΑ ΤΟ 2015. Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΙΚ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ;

ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ 2017 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;

850 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ 1.000.000 ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ 10.000 ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ 10.000 ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ 850 ΔΙΣ; ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΜΕΣΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ 5.000 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΠΙΣΩ 5250. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ;

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΣΕ ΡΕΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 14, ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΠΛΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ; ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ.

ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΔΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 740 ΔΙΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

Πηγή: epistimonikos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.