Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στον Πειραιά, επί της Ακτής Κονδύλη 24, στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ.

Πέντε δράστες, ντυμένοι αστυνομικοί, εισέβαλαν στα γραφεία της επιχείρησης λίγο μετά τις 10 το βράδυ και έχοντας βαρύ οπλισμό μαζί τους και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ στην περιοχή σήμανε συναγερμός και ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Πριν λίγη ώρα η ναυτιλιακή εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν:

“Σχετικά με την ένοπλη ληστεία που έγινε σήμερα το βράδυ, στα γραφεία της εταιρίας μας στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό και τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων μας, ότι όλοι οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς. Η εταιρία μας συνεργάζεται στενά με τις αρχές, παρέχοντας κάθε πληροφορία που θα συμβάλλει στη σύλληψη των εγκληματιών”, αναφέρει η ανακοίνωση.

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.