ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Σπ. Κορώσης, Καταγγέλλει ότι Λένε ανακρίβειες! Επιχειρούν μόνο 4 αεροπλάνα & 2 ελικόπτερα, όχι 17!

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί η νύχτα θα είναι δύσκολη»! Με αυτά τα λόγια, λόγια αγωνίας, μας περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Σπ. Κορώσης, αφού εξαιτίας των ισχυρών ανέμων υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Ευρισκόμενος στο μέτωπο της φωτιάς στο Αλεποχώρι, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αγανακτισμένος αλλά και εξοργισμένος προχώρησε και σε μια σημαντική καταγγελία.

«Γράφουν από την Πολιτική Προστασία ότι επιχειρούν 17 εναέρια μέσα! Έλεος! Που τα βρήκαν; Λένε αστειότητες! Η αλήθεια είναι ότι επιχειρούν ΜΟΝΟ 4 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και 2 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλές επίγειες δυνάμεις, πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες, αστυνομικοί, η πολιτική προστασία του Δήμου και της Περιφέρειας με σκαφτικά και υδροφόρες αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν. Μόνο με εναέρια μέσα μπορεί να δοθεί λύση.

Ας στείλουν και άλλα αφού θα ακολουθήσουν δύσκολες ώρες. Οι φλόγες έχουν καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα τους. Ευελπιστώ να πέσει η ένταση των ανέμων, ώστε η φωτιά να μην πάρει διαστάσεις και να μην φτάσει κοντά στα Μέγαρα και ελπίζω – απεύχομαι να μην θρηνήσουμε θύματα. Υπομονή και κουράγιο σε όλους όσους δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο μέτωπο της φωτιάς».

Πηγή: aixminews.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ