Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Τα Τουρκικά F-16 βρίσκονται τώρα υπό στενό έλεγχο των Ελληνικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-300, υποστηρίζει όλως περιέργως, Ρωσικό σαιτ, γράφοντας τα εξής:

Η Ελλάδα αναγκάστηκε να αναπτύξει τα συστήματα αεροπορικής άμυνας S-300 στην ακτή,(συγκεκριμένα στο Νότο της Χώρας? Δεν μας διευκρινίζουν, Νότια της Κρήτης? Η σε άλλη περιοχή της Ελλάδος?) προκειμένου να λάβει τα επιχειρησιακά δεδομένα, σχετικά με την προσέγγιση των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στα σύνορα, και στο εναέριου χώρο της Χώρας!

Η Ελλάδα αναμένει νέο γύρο κλιμάκωσης με την Τουρκία, με το γεγονός ότι η Άγκυρα έχει λάβει τα Ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400 Triumph, τα οποία μπορούν τώρα να καλύψουν τους Τούρκους μαχητές, σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των Ελληνικών και Τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων.

Τα Ρωσικά συστήματα S-300 “Favorit” που βρίσκονται σε υπηρεσία στην Ελλάδα, διαθέτουν το μακρύτερο σε εμβέλεια ραντάρ μεταξύ όλων των τύπων όπλων που διαθέτει η Ελλάδα. Προσοχή όμως, άμα οι Ρώσοι γνωρίζουν, την κάθε κίνηση-μετακίνηση του Ελληνικού S-300, και τις αλλαγές θέσεων του, π χ περιοχές, αυτό σημαίνει ότι: Είτε παρακολουθείται από κάποιο κρυφό λογισμικό που διαθέτη το S-300, όταν μετακινείται, η όταν ενεργοποιείται, π χ ενεργοποιείται το ραντάρ, και αυτό άμεσα μεταφέρει αυτομάτως πληροφορίες στους Ρώσους, είτε υπάρχει εσωτερική κατασκοπία, π χ κάποιοι χρήστες του Ελληνικού S-300, κελαηδούν τα πάντα στους Ρώσους!

‘Ενα είναι σίγουρο πάντως, ότι μάλλον έχουν δίκιο οι ΗΠΑ με την άρνηση τους στην απόκτηση της Τουρκία του Ρωσικού S-400 Triumph, γιατί αυτό σαρώνει τα πάντα!

Πηγή: Priftis News

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.