ΕΘΝΙΚΑ

Ρωσική Κατασκοπεία Των Ελληνικών S-300, Γνωρίζουν Τα Πάντα, Γι Αυτό Θέλουν Οι ΗΠΑ Να Τα ξεφορτωθούμε!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Τα Τουρκικά F-16 βρίσκονται τώρα υπό στενό έλεγχο των Ελληνικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-300, υποστηρίζει όλως περιέργως, Ρωσικό σαιτ, γράφοντας τα εξής:

Η Ελλάδα αναγκάστηκε να αναπτύξει τα συστήματα αεροπορικής άμυνας S-300 στην ακτή,(συγκεκριμένα στο Νότο της Χώρας? Δεν μας διευκρινίζουν, Νότια της Κρήτης? Η σε άλλη περιοχή της Ελλάδος?) προκειμένου να λάβει τα επιχειρησιακά δεδομένα, σχετικά με την προσέγγιση των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στα σύνορα, και στο εναέριου χώρο της Χώρας!

Η Ελλάδα αναμένει νέο γύρο κλιμάκωσης με την Τουρκία, με το γεγονός ότι η Άγκυρα έχει λάβει τα Ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400 Triumph, τα οποία μπορούν τώρα να καλύψουν τους Τούρκους μαχητές, σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των Ελληνικών και Τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων.

Τα Ρωσικά συστήματα S-300 “Favorit” που βρίσκονται σε υπηρεσία στην Ελλάδα, διαθέτουν το μακρύτερο σε εμβέλεια ραντάρ μεταξύ όλων των τύπων όπλων που διαθέτει η Ελλάδα. Προσοχή όμως, άμα οι Ρώσοι γνωρίζουν, την κάθε κίνηση-μετακίνηση του Ελληνικού S-300, και τις αλλαγές θέσεων του, π χ περιοχές, αυτό σημαίνει ότι: Είτε παρακολουθείται από κάποιο κρυφό λογισμικό που διαθέτη το S-300, όταν μετακινείται, η όταν ενεργοποιείται, π χ ενεργοποιείται το ραντάρ, και αυτό άμεσα μεταφέρει αυτομάτως πληροφορίες στους Ρώσους, είτε υπάρχει εσωτερική κατασκοπία, π χ κάποιοι χρήστες του Ελληνικού S-300, κελαηδούν τα πάντα στους Ρώσους!

‘Ενα είναι σίγουρο πάντως, ότι μάλλον έχουν δίκιο οι ΗΠΑ με την άρνηση τους στην απόκτηση της Τουρκία του Ρωσικού S-400 Triumph, γιατί αυτό σαρώνει τα πάντα!

Πηγή: Priftis News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.