Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το GRtimes.gr, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ατόμων και αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως στη συνέχεια ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν τραυματισμό, που όμως είναι άγνωστο εάν προκλήθηκε από τον πυροβολισμό ή από ξυλοδαρμό, με τη δεύτερη εκδοχή να εκτιμάται ως πιο πιθανή.

Στο σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, ενώ αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή προκειμένου να βρουν παραπάνω στοιχεία και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει αυτόπτες μάρτυρες για περαιτέρω πληροφορίες και στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: GRtimes.gr

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.