Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Τρομακτικά σχέδια επί χάρτου, και σενάρια αποκαλύπτονται στην περίπτωση ενός γενικευμένου Πολέμου, αναμεταξύ ΝΑΤΟ, Ουκρανίας, κατά Ρωσίας, με την Ρωσία να εφαρμόζει το σχέδιο με την κωδική ονομασία, Το Δαχτυλίδι Της Φωτιάς!

Το σχέδιο έχει δυο άξονες, γενική επίθεση προς την Ουκρανία με κατεύθυνση την Υπερδνειστερία, από εκεί η Ρωσική αρμάδα θα διανύσει την Μολδαβία, θα περάσουν την παραλιακή πλευρά της Ρουμανίας προς Μαύρη θάλασσα, (δεν θα καταλάβουν ολόκληρη την Ρουμανία, παρά την λουρίδα τον ακτών τους), και θα συνεχίσουν κατεβαίνοντας προς Βουλγαρία, εφαρμόζοντας την ίδια τακτική, αποκόπτοντας την Βουλγαρία, εξ ολοκλήρου από τις ακτές της προς Μαύρη θάλασσα!

Η Τουρκία θα έχει την ίδια τύχη, σε περίπτωση που συνταχθεί με το ΝΑΤΟ, με τα Ρωσικά τάνκς να κατεβαίνουν πρός Κωνσταντινούπολη, κατακτώντας τις ακτές της Ανατολική Θράκη, έχοντας υπό τον έλεγχό τους τα στενά του Βοσπόρου!

Την ίδια τύχη θα έχουν και από την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, διότι το σχέδιο με την κωδική ονομασία, Το Δαχτυλίδι Της Φωτιάς, έχει δυο ταυτόχρονες επιθέσεις προς Ουκρανία, και από την αντίθετη πλευρά, προς Γεωργία, αποκόπτοντας και εδώ επίσης τις ακτές της Γεωργίας από την Μαύρη θάλασσα, και από εκεί για να ολοκληρωθεί και να κλείσει το περιβόητο Δαχτυλίδι Της Φωτιάς, τα Ρωσικά τανκς θα διανύσουν τον Εύξεινο Πόντο φτάνοντας απέναντι από την Ανατολική Θράκη, έχοντας σε πλήρη έλεγχο τα στενά του Βοσπόρου, και καταλαμβάνοντας όλες τις παράκτιες ακτές της Μαύρης θάλασσας, είναι σαν να έχουν μετατρέψει την Μαύρης θάλασσα σε Ρωσική Λίμνη!

Μεγάλο ρόλο για να γίνει και να εφαρμόστει το σχέδια αυτό, έχει η Τουρκία, το αν θα επιλέξει να πάει με το μέρος του ΝΑΤΟ, τότε θα απολέσει την Κωνσταντινούπολη, και όλα τα παράλια του Εύξεινου Πόντου, και εδώ δεν θα καταλάβουν η Ρώσοι ολόκληρη την Τουρκία!

Το ανέκδοτο της ημέρας, είναι τι θα κάνει η Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε μια απέραντη Νατοική Βάση, θα επιτεθούμε μαζί με τις Νατοικές Δυνάμεις που υπάρχουν στην Ελλάδα στην Ρωσία, για να βοηθήσουμε την Τουρκία; Τότε είναι να μας κλαίνε και η ρέγγες!

[ΠΗΓΗ]

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.

Comments are closed.