Τουρκικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει το άρθρο του Priftis News με τίτλο: Πούτιν Στον Ερντογάν: Ήρθε Η Ώρα Της Ελλάδας Να Γίνει Το Δεύτερο Ναγκόρνο Καραμπάχ! Δείτε εδώ: http://priftisnews.blogspot.com/2020/11/blog-post_12.html

Το δημοσίευμα των Τούρκων αναφέρει πως η νίκη των στρατευμάτων του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας εναντίον των Αρμενίων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην Ελλάδα, με την Ελλάδα να τρέμει, ότι η Τουρκία θα μπορούσε να δημιουργήσει ζήτημα στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, που να θυμίζει Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Εκτενής αναφορά γίνεται από Τουρκικά μέσα στην ανταπόκριση που έχει στην Ελλάδα η επιτυχία των Τουρκικών drones στα πεδία μαχών, και πόσο ευάλωτη είναι η Ελληνική άμυνα στα Τουρκικά UAV, καθώς δέν διαθέτουμε όπλα ικανά να τα αντιμετωπίσουμε ,αλλά ούτε το απαιτούμενο στόλο από UAV για να τους αντεπιτεθούμε, και ότι διαθέτουμε με το ζόρι 3 με 4 UAV!

Με συχνές πτήσεις των Τουρκικών Bayraktar κοντά στα Ελληνικά νησιά, έχουν ξετρυπώσει της θέσης των Ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων, και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με τα Αρμενικά Osa-AKM (ίδια με τα Ελληνικά) να αποδεικνύονται παντελώς άχρηστα απέναντι στα Bayraktar, και καταστράφηκαν όλα!

Είναι λυπηρό, εώς απογοητευτικό, η Αθήνα με ένα πρόχειρο σχέδιο, σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τα Τουρκικά Bayraktar με τα ελικόπτερα OH-58 Kiowa Warrior, όπου και θα τα διασκορπίσει στα Ελληνικά νησιά, καθώς και 20 οπλισμένα αεροσκάφη T-6A TEXAN II.

‘Αρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

PRIFTIS NEWS

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.