ΑΠΟΨΕΙΣΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Τουρκία: Ήρθε Η ΩΡΑ Να Ελευθερώσουμε Την Δυτική Θράκη: Πλήρη Επιβεβαίωση Του Priftis News!

Τουρκικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει το άρθρο του Priftis News με τίτλο: Πούτιν Στον Ερντογάν: Ήρθε Η Ώρα Της Ελλάδας Να Γίνει Το Δεύτερο Ναγκόρνο Καραμπάχ! Δείτε εδώ: http://priftisnews.blogspot.com/2020/11/blog-post_12.html

Το δημοσίευμα των Τούρκων αναφέρει πως η νίκη των στρατευμάτων του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας εναντίον των Αρμενίων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην Ελλάδα, με την Ελλάδα να τρέμει, ότι η Τουρκία θα μπορούσε να δημιουργήσει ζήτημα στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, που να θυμίζει Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Εκτενής αναφορά γίνεται από Τουρκικά μέσα στην ανταπόκριση που έχει στην Ελλάδα η επιτυχία των Τουρκικών drones στα πεδία μαχών, και πόσο ευάλωτη είναι η Ελληνική άμυνα στα Τουρκικά UAV, καθώς δέν διαθέτουμε όπλα ικανά να τα αντιμετωπίσουμε ,αλλά ούτε το απαιτούμενο στόλο από UAV για να τους αντεπιτεθούμε, και ότι διαθέτουμε με το ζόρι 3 με 4 UAV!

Με συχνές πτήσεις των Τουρκικών Bayraktar κοντά στα Ελληνικά νησιά, έχουν ξετρυπώσει της θέσης των Ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων, και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με τα Αρμενικά Osa-AKM (ίδια με τα Ελληνικά) να αποδεικνύονται παντελώς άχρηστα απέναντι στα Bayraktar, και καταστράφηκαν όλα!

Είναι λυπηρό, εώς απογοητευτικό, η Αθήνα με ένα πρόχειρο σχέδιο, σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τα Τουρκικά Bayraktar με τα ελικόπτερα OH-58 Kiowa Warrior, όπου και θα τα διασκορπίσει στα Ελληνικά νησιά, καθώς και 20 οπλισμένα αεροσκάφη T-6A TEXAN II.

‘Αρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

PRIFTIS NEWS

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.