ΒΙΝΤΕΟΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη νευροχειρούργου για τον κορωνοϊό: Μου έδωσαν φάρμακο, σε μία ώρα δεν είχα τίποτα!

Σοβαρότατα ερωτηματικά προκάλεσε η αποκάλυψη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη ότι νόσησε σοβαρά από κορωνοϊό, συζητούσαν να τον βάλουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνη τη στιγμή ο γνωστός Καθηγητής, Χαράλαμπος Γώγος, του έδωσε ένα φάρμακο το οποίο τον θεράπευσε τελείως μέσα σε λίγη ώρα!

Στην σημασία του εμβολίου, καθώς και στο ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού έκανε αναφορά ο ίδιος, ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, προχθές το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. Δεν είπε όμως κουβέντα για το φάρμακο που χορήγησε σε συνάδελφο του θεραπεύοντας τον τελείως.

Και εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Υπάρχει φάρμακο για τον κορωνοϊό; Διότι ο νευροχειρουργός δεν μπορεί να λέει ψέματα. Και αν υπάρχει, γιατί το δίνουν μόνο σε λίγους και εκλεκτούς; Γιατί επιτρέπουν σε μία ολόκληρη κοινωνία να βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, γιατί μιλούν για το εμβόλιο και μόνο τη στιγμή που υπάρχει φάρμακο;

Να θυμηθούμε εδώ και το πως θεραπεύτηκαν ιεράρχες μέσα σε λίγες ώρες, με την κυρία Παγώνη να κάνει λόγο για το φάρμακο του Τραμπ, και μετά να ανασκευάζει πανικόβλητη.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του καθηγητή, είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Περσινή η συνέντευξη

Ωστόσο, όπως μετέφεραν τοπικά ΜΜΕ η συνέντευξη αυτή του γιατρού είναι περσινή, με τον Πατρινό δικηγόρο Θάνο Αμπατζή να την φέρνει ξανά στην επικαιρότητα και να σχολιάζει: «Είναι το φάρμακο που πήρε ο Αρχιεπίσκοπος, ο Αναστάσιος της Αλβανίας, ο υπουργός Πλακιωτάκης και κάποιοι ακόμα επώνυμοι. Για τα 12.000 θύματα του covid όμως δεν υπήρχε το φάρμακο. Πρόκειται προφανώς για το ίδιο φάρμακο (μονοκλωνικών αντισωμάτων) για το οποίο φωνάζει ο Παύλος Πολάκης, χωρίς κανείς να συγκινείται, χωρίς κανείς να τον ακούει».

Ο κ. Τζωρτζιδης μιλώντας στο thebest.gr για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, είπε ότι πρόκειται για «αστειότητες» και πως «είναι αδιανόητο να μιλάμε για γιατρούς που δίνουν το φάρμακο σε έναν ασθενή και όχι σε άλλον. Αν αυτό συνέβαινε θα είχε παρέμβει ο Εισαγγελέας».

Με τη σειρά του και ο Χαράλαμπος Γώγος επεσήμανε σχετικά: «Ο κ. Τζωρδίδης έπαιρνε ένα σύνολο αντιϊκών φαρμάκων που υπήρχαν την εποχή εκείνη. Επειδή επιδεινώθηκε η κλινική του εικόνα του προτάθηκε και συμφώνησε να πάρει ανοσοτροποποιητικό φάρμακο, το tosilizomapι (τοσιλιζουμάβη). Δίνεται ενδοφλέβια σε ασθενείς με έντονη φλεγμονή και βαριά αναπνευστική νόσο. Δινόταν από την αρχή της πανδημίας αλλά με πρώιμη έγκριση χορήγησης. Πλέον δίνεται ευρέως και σύμφωνα με οδηγίες που υπάρχουν από διεθνείς εταιρείες αλλά και από την ελληνική εταιρεία λοιμώξεων».

Και συνέχισε: «Την εποχή εκείνη δινόταν ενώ δεν είχε δοκιμαστεί σε μεγάλο αριθμό ασθενών, ήταν σε πρώιμο στάδιο. Από εκεί και πέρα επιβεβαιώθηκε η σημαντική δράση του φαρμάκου σε μερικές ομάδες ασθενών οι οποίες παρουσίαζαν έντονο φλεγμονώδες σύνδρομο με αναπνευστική επιβάρυνση. Δόθηκε και δίνεται σε ευρεία κλίμακα σε ασθενείς που πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή δίνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών και στην Πάτρα, και στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Όταν το έλαβε ο κ. Τζωρτζιδης είχε δοκιμαστεί στο εξωτερικό και στη χώρα μας είχε πάρει πρόωρη έγκριση χορήγησης. Τώρα πια δίνεται σε αρκετούς, και εκατοντάδες, σε όλες τις μονάδες εντατικής θεραπείας σε ασθενείς που επιβαρύνονται, δεν είναι ένα φάρμακο ρουτίνας. Όλο αυτό είναι μία φούσκα γιατί είναι σα να υπάρχει ένα φάρμακο που δεν δίνεται, ενώ δίνεται. Οι ασθενείς στη ΜΕΘ του Ρίου, το παίρνουν όλοι».

Πηγή: newsbreak.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ