ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκοψαν» την Λιάνα Κανέλλη από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ!

Μεγάλη πρεμούρα έχουν εκεί στον «ΣΚΑΪ» να μη φανεί το όργιο αστυνομικής βίας και καταστολής που καταγράφηκε στη χτεσινή κινητοποίηση στη Ν. Σμύρνη.

Τόσο μεγάλη πρεμούρα, που φτάνουν στο σημείο να «κόβουν» στον «αέρα» της εκπομπής την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, επειδή επισήμανε ότι στην τηλεόραση δεν έχουν μεταδοθεί βίντεο που δείχνουν την αστυνομική βία σε βάρος διαδηλωτών και κατοίκων της περιοχής, ενώ παράλληλα μετέφερε τις αισχρές εκφράσεις ομάδας αστυνομικών που καταγράφηκαν σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το οποίο επικαλέστηκε. «Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο, εσείς δεν μπορεί να μιλάτε έτσι» ήταν η αντίδραση του Δ. Οικονόμου λίγο πριν «κόψει» την Λ. Κανέλλη και δώσει πάσα για διαφημίσεις!

«Με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομοκρατικό παιχνίδι», ήταν η τελευταία φράση της Λ. Κανέλλη πριν την κόψουν.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στα τελευταία λεπτά του βίντεο.

Όσον αφορά τη χτεσινή διαδήλωση, η Λ. Κανέλλη επισήμανε ότι το «αφήγημα της κυβέρνησης είναι ότι αυτά ήταν οργανωμένα από την αξιωματική αντιπολίτευση», σημειώνοντας ότι αυτό είναι φριχτή συκοφαντία σε βάρος του λαού που διαδήλωσε χτες με τα Σωματεία και τους μαζικούς φορείς, σε μια ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων. Η Λ. Κανέλλη ξεκαθάρισε ότι είναι απαράδεκτος και αποτρόπαιος ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού, αλλά υπογράμμισε ότι υπάρχουν κι άλλα αποτρόπαια που δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση και αναφέρθηκε σε μια σειρά περιστατικά, όπως κυνηγητό από αστυνομικούς σε στενά, άγριους ξυλοδαρμούς από την αστυνομία σε άνθρωπο που τον τραβούν έξω από μαγαζί, επιθέσεις σε γυναίκες κ.λπ. Οι απανωτές αναφορές της Λ. Κανέλλη σε περιστατικά αστυνομικής βίας ήταν που ενόχλησαν τον «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους του, που έφτασαν στο σημείο να επιβάλουν λογοκρισία στην βουλευτή του ΚΚΕ.

Νωρίτερα, στην παρέμβασή της, η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε στις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά.

Δείτε το Βίντεο…

Πηγή: 902.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ