ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κύρτσος: Εθνική ντροπή η διαχείριση της πανδημίας

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της όσον αφορά την πανδημία ασκεί για ακόμα μία φορά ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Οι βολές εκ των έσω, ήρθαν από το λογαριασμό του Γιώργου Κύρτσου στο twitter και είναι ενδεικτικές για το «μπάχαλο» που επικρατεί αλλά και για την επικοινωνιακή και μόνο διαχείριση στην οποία επιμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την υγειονομική κρίση.

«104 θάνατοι από COVID-19 το τελευταίο 24ωρο και η φλυαρία πολιτικών, δημοσιογράφων και λοιμωξιολόγων συνεχίζεται» έγραψε με νόημα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Μάλιστα χαρακτήρισε «εθνική ντροπή» την όλη κατάσταση και συνέχισε διερωτώμενος «στους πόσους θανάτους και στο πόσο δημόσιο και ιδιωτικό χρέος θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε δραστικά, αντί απλά να διαχειριζόμαστε την πανδημία;»

Η ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Γ. Κύρτσο δεν έμεινε εκεί και συνέχισε: «κωμικοτραγική η κατάσταση σε ότι αφορά την πανδημία. Οι νεκροί 100 την ημέρα με την κοινή γνώμη να έχει διαμορφωθεί σε λάθος κατεύθυνση. Σύμφωνα με δημοσκόπηση (PRORATA-ΕΦΣΥΝ): 61% ζητούν χαλάρωση των μέτρων. 16% την παράτασή τους. 17% να αυστηροποιηθούν. Χαλαρά στο χάος.»

[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.