ΒΙΝΤΕΟΕΛΛΑΔΑ

Η απάτη στην Ελλάδα – ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Σ` ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ? (Βίντεο)

Όλα αυτά είναι αλήθεια. Και επειδή έχουν ξαναγίνει ιστορικά σε άλλες χώρες στο παρελθόν πρέπει να διδαχθούμε από αυτό. Η εξεργεση πρέπει να γίνει με το γάντι.

Νομικά πρέπει να είναι η εξέγερση και με τεράστια προσοχή από όλους τους υποδουλωμένους λαούς να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. Διότι με τον πόλεμο οι τραπεζίτες επωφελούνται και από τις δύο πλευρές τροφοδοτώντας με δάνεια για οπλισμό και ύστερα με δάνεια για “ανακαινίσεις”!!!

Το σχέδιο είναι γνωστό και οι τραπεζίτες λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από την πρώτη μέρα που στήθηκε η πρώτη ιδιωτική τράπεζα. Είναι πολύ έξυπνο το σχέδιο και η λύση είναι φυσικά η εξέγερση απέναντι στους πολιτικούς, στους δημοσιογράφους και γενικότερα στα παλιοτόμαρα που έχουν “ξεπουλήσει” εντελώς την ηθική τους. Πρώτα από όλα όμως χρειάζεται προσωπική έρευνα από τον καθένα ώστε να αφυπνιστεί γιατί όπως προείπα… Το πιο σημαντικό είναι αυτή η εξέγερση να ΜΗΝ οδηγήσει σε πόλεμο. Δεν ξέρω ειλικρινά το πώς μπορεί να γίνει αυτό που περιγράφω κι αν είναι εφικτό,ξέρω όμως σίγουρα τι ΔΕΝ πρέπει να γίνει κι αυτό θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή και δεν αναφέρομαι απλώς στους θανάτους και στις καταστροφές που μπορεί να προξενήσει ένας πόλεμος.

Αναφέρομαι στο 3-0 που θα σημαίνουν όλα αυτά υπέρ των Εβραίων τραπεζιτών απέναντι σε όλους τους λαούς που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δουν τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη τους τους τελευταίους 5 αιώνες για να μην πω περισσότερο. Χρειάζονται όλοι οι λαοί έναν πόλεμο εσωτερικά με την διαφθορά – μελετημένα ώστε να μην στραφεί προς τα έξω η οργή…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΖΕΙ!

Πηγή: ksipnistere.com

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.