Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε την Kate Dalley ραδιοφωνική παραγωγό να λεει στον Αλεξ Τζόουνς την περιπέτειά της στο νοσοκομείο όταν ο άντρας της έπαθε ΑΠΛΗ πνευμονία (που παθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι, χιλιάδες χρονια τώρα) και στο νοσοκομείο ασφαλώς κοβιντοποίησαν την πνευμονία, με τεστ ήδη δηλωθέν επισήμως ως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ειδικά αυτό που έγινε στους 40 κύκλους, φυσικό ήταν να τον κοβιντοποιήσει.

Το ζεύγος αρνήθηκε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τη διασωλήνωση, γι’αυτό και γλύτωσε ο άνθρωπος από το πρωτόκολλο του θανάτου και τώρα ειναι μια χαρά.

Αυτοί βέβαια, στις ΗΠΑ, είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν. Εδώ στη χώρα μας τα πράγματα είναι αλλιώς…

Ο δικηγόρος Αντωνιάδης φωνάζει εδώ και πολύ καιρό για την τραγωδια που εκτυλίσσεται στις ΜΕΘ με τις διασωληνώσεις που έχουν σκοτώσει πολλούς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκλειστεί από μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου, ενώ ουδείς του έκανε έστω μια μήνυση…

Είναι απορίας άξιο που ενώ ο άνθρωπος έχει ήδη καταθέσει μήνυση με στοιχεία δικογραφίας άνω των 4300 σελίδων, (τα σχετικα εδω ) το θέμα συζητιέται ελαχιστα έως καθόλου…και όλη η φύσις ησυχάζει στην Ελλάδα…

Το βίντεο αυτό αποδεικνύει (δικαιώνοντας και τον κ. Αντωνιάδη) ότι το πρωτόκολλο του θανάτου στις εντατικές κοβιντ, (στις οποίες κοβιντοποιήθηκαν ακόμα και τα τσιμέντα) ισχύει με το αζημίωτο (στους γιατρούς) και στις ΗΠΑ και στην Αγγλία όπως έχει πολλάκις καταδείξει και ο Ντέιβιντ Άικ και άλλοι και προφανώς εφαρμόζεται παντού στον… “πολιτισμένο” κόσμο της Δύσης… Ξέρετε, στον κόσμο με τις κυβερνήσεις “ανθρωπιστών” που όμως το Εθνικό σύστημα υγείας τους, (ΝΙΗ, ΝΗS, ΕΣΥ κλπ) έστειλε αυτό το πρωτόκολλο αντιμετώπισης ασθενών με κόβιντ σε όλα τα νοσοκομεία…

Στον δημοκρατικό (?) κόσμο με τις κυβερνήσεις που υποτίθεται ότι στέκονται ενάντια στο ρατσισμό, αλλά οι πολιτικές που ήδη διαχωρίζουν πολυεπίπεδα τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους, είναι το απόγειο του ρατσισμού. (οποία υποκρισία)

Το βίντεο δεν τιτλίστηκε μόνο για τη δικαίωση ή μάλλον την επιβεβαίωση της πραγματικότητας που φέρνει στο προσκήνιο η κίνηση του δικηγόρου Αντωνιάδη που όπως κάποτε ο Δαβίδ έδωσε μάχη με τον Γολιάθ, έτσι κι εκείνος δίνει μάχη με το θηρίο του συστήματος… (άνισος αγώνας που εύχομαι ολόψυχα να δικαιωθεί)

Το τίτλισα επίσης, διότι σ’ένα βαθμό με αφορά και προσωπικά, αφού το ίδιο πρωτόκολλο του θανάτου χτύπησε και τη δική μου πόρτα με το θάνατο ενός συγγενικού μου προσώπου, που μπήκε ΜΟΝΟΝ με πυρετό (περπατώντας όρθιος και υγιής κατά τα άλλα) σε δημόσιο νοσοκομείο, και η εισαγωγή του στην εντατική καθώς και η διασωλήνωσή του, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες ΧΩΡΙΣ να ζητηθεί καν η έγκριση της συζύγου ή του γιου του (βρέθηκαν προ τετελεσμένου αφού δεν επιτρεπόταν καν να τον επισκεφθούν) και έφυγε από τη ζωή 20 μέρες μετά, αφήνοντάς μας όλους άναυδους μπροστά σε κάτι που δε θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ένα μήνα πριν.

Πολλοί ίσως δεν μπορούν να τα πιστέψουν όλα αυτά, καθότι είναι δυσκολο να χωρέσει το μυαλό τέτοιες φρικαλέες πρακτικές, και ειδικά όταν πέρσι ο κόσμος δόξαζε πολλές φαυλότητες και ασπαζόταν ψέματα που φάνταζαν
σαν αληθειες…

Ετσι καταλήγουμε στο εξής σοφό ρηθέν

“Το ψέμα δεν παύει να ειναι ψέμα, ακόμα κι αν το πιστεύουν όλοι,η αληθεια δεν παύει να ειναι αλήθεια, ακομα κι αν δεν την πιστεύει κανείς.”

David Stevens

Πηγή: ideografhmata.blogspot.com

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.