Η κυβέρνηση ακολουθώντας την πολιτική του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, με την αγαστή συνεργασία συγκεκριμένων ΜΜΕ και συγκεκριμένων δημοσιογράφων, κάθε φορά που βρίσκεται κλεισμένη στη «γωνία», ανακαλύπτει και δημοσιοποιεί γεγονότα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ… ακόμη και 5 χρόνια πριν. Αρκεί η κοινή γνώμη να μην ασχολείται με την κακή διακυβέρνησή της, την αποτυχία των εμβολιασμών-παρά τις υποσχέσεις και τους σχεδιασμούς-την αποτυχία του μεταναστευτικού, την αποτυχία του ΕΣΥ με τα υψηλά ποσοστά θανάτων πολιτών, τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, και την καταστροφή της ελληνικής αγοράς.

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση εκτέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, για ακόμη μια φορά, με την παραχώρηση πολυπληθούς ομάδας αστυνομικών-συνοδών σε ένα τηλεπαρουσιαστή. Το οικονομικό κόστος τεράστιο για τους Έλληνες φορολογούμενους αλλά και το ηθικό κόστος για την κυβέρνηση εξίσου μεγάλο. Τα μη φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ασχολούνταν με το θέμα αυτό επί 3ήμερο.

Και ξαφνικά!!! ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ

Με εντολή Χρυσοχοιδη αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί-συνοδοί από τον τηλεπαρουσιαστή (αυτό μας λένε).

Με εντολή Μαξίμου ζητήθηκαν και θα εξεταστούν εκεί όλες οι λίστες φυλασσόμενων ευπαθών στόχων, (αυτό μας λένε). Με ποια αρμοδιότητα άραγε ;

Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε νέα στοιχεία στον εισαγγελέα και ξανανοίγει ο φάκελος της MARFIN, – αυτό μας λένε – ο φάκελος που είχε κλείσει πάλι επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοιδη το 2010. Τι σημαίνει αυτό, ότι το 2010 με υπουργό πάλι τον Μιχάλη Χρυσοχοιδη ΔΕΝ είχαν συγκεντρωθεί όλα τα στοιχεία;

Από κοντά και ο Απόστολος Δοξιάδης που «αποκαλύπτει» όψιμα την ερωτική σχέση διπλωματικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα με Τουρκάλα υπάλληλο της πρεσβείας τους στην Αθήνα. Πριν… 6 χρόνια.

Από κοντά και η επικείμενη αναγγελία σύλληψης τους Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής. Αυτόν που παρακολουθούσαν στο 1 μέτρο και… τους ξέφυγε!

Από κοντά και η επικείμενη αναγγελία σύλληψης του «βομβιστή» και όχι ληστή Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Μιχάλη Χρυσοχιδη όπως μας έχει ο ίδιος αναφέρει το 2019!

Από κοντά και οι δημοσκοπήσεις που φέρουν την κυβέρνηση να διατηρεί υψηλά ποσοστά (;), παρά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, την αποτυχία του μεταναστευτικού, την αποτυχία των εμβολιασμών, την αποτυχία του ΕΣΥ με τα υψηλά ποσοστά θανάτων πολιτών, τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, και την καταστροφή της ελληνικής αγοράς.

Ο μόνος που δεν διατήρησε υψηλά ποσοστά και καταποντίσθηκε, είναι ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοιδης, ο οποίος σταμάτησε τις επισκέψεις σε νομούς της χώρας για να δίνει αυστηρές οδηγίες επιβολής προστίμων και περιορισμού της ελευθερίας μετακίνησης και συναθροίσεων των πολιτών, στους αστυνομικούς.

Προσπαθεί να διασωθεί με καρατομήσεις έμπειρων αξιωματικών, κρυπτόμενος πίσω από τους «σκελετούς» της ντουλάπας. Ίσως στο τέλος να τα καταφέρει… Εξάλλου έχει την εμπειρία της εισπήδησης σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Αυτή που σίγουρα δεν θα διασωθεί είναι η κυβέρνηση, αφού δείχνει να «απολαμβάνει» με αλαζονεία την εξουσία, σε βάρος όλων μας. Και αυτό θα τις κοστίσει, αφού στην κάλπη ο καθένας μας μπαίνει μόνος του.

Πηγή: happenednow.gr

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.