Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Ελλάδα και Πολωνία στο μάτι του κυκλώνα της Ρωσίας, με την απόλυτη προτεραιότητα των Ρωσικών Πυραύλων, να είναι ως ο απόλυτος πρώτος στόχος αυτές η δύο Χώρες!

Η μαζική μεταφορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες πολλών αεροσκαφών τάνκερ KS-135 στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα τα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στην αεροπορική βάση της Σούδας στην Ελλάδα, η οποία επιτρέπει την κάλυψη τεράστιας περιοχής και τον ανεφοδιασμό αεροσκαφών στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο, αποτελεί απόδειξη της άμεσης προετοιμασίας των ΗΠΑ για στρατιωτικές επιχειρήσεις!

Στον εναέριο χώρο της Ρουμανίας, παρατηρήθηκε εξαιρετικά υψηλή δραστηριότητα από αεροσκάφη τάνκερ KS-135, ενώ πλήθος πτήσεις μαχητικών F-16 και F-35 καταφθάνουν στην Ανατολική Ευρώπη, με την Ρωσία να προειδοποιεί ότι εάν τα εν λόγω αεροπλάνα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται πάνω από την Ουκρανία, με ορμητήριο από αεροδρόμια της (Πολωνίας ή άλλες γειτονικές χώρες, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα ), τότε οι Αεροδιαστημικές Δυνάμεις και η Αεράμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα αρχίσουν να τα καταστρέφουν.

Δεν μπορεί να υπάρχουν αεροδρόμια που θα απογειωθούν Νατοικά αεροσκάφη για επιχειρήσεις πάνω από την Ουκρανία, προειδοποιεί η Ρωσία, όλα αυτά τα αεροδρόμια θα καταστραφούν…

*Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τη συντακτική πολιτική του Sahiel.gr.​​​​​​​​

Πηγή: Priftis News

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.