Σύμπλευση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για το Τάγμα Αζόφ… Στη γραμμή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και το ΚΙΝΑΛ, καθώς η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ομιλία του νεοναζί του Τάγματος Αζόφ μέσα στη Βουλή μίλησε για… «ένα ατόπημα».

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αφού χαρακτήρισε λάθος και αστοχία την πρωτοφανή πρόκληση και προσβολή κατά του Κοινοβουλίου και του ελληνικού λαού, άρχισε να ξεδιπλώνει το κυβερνητικό αφήγημα περί της μεγάλης εικόνας και φυσικά επιτέθηκε στους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.

Κάνοντας μαθήματα στα κόμματα υποστήριξε ότι πρέπει να τοποθετούνται για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική επέμβαση επικρίνοντάς τα για τις σφοδρές αντιδράσεις αναφορικά με τον νεοναζί του Τάγματος του Αζόφ στον οποίο δόθηκε «βήμα» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Αυτό το λάθος δεν μπορεί να μετατοπίσει τη μεγάλη κουβέντα από τη μεγάλη εικόνα, έχουμε μια χώρα που ισοπεδώνεται», είπε επίσης η Ν. Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε σχόλιο ακόμα και για το πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν στη Βουλή και ότι έδωσαν μισό χειροκρότημα.

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.