Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της υπόθεσης του Νίκου Παππά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προχωρά σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με ένα εμβόλιο που βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας, χωρίς να προχωρά σε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το ποιο αναφέρεται.

Η προανακριτική επιτροπή, το πόρισμα της οποίας συζητάμε σήμερα, αποδείχτηκε περίτρανα ένας ιστορικός αστεϊσμός με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε πρόσφορα να αντισταθμίσει πρώτον: Την τραγική διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού που μαίνεται κι αυτές τις ώρες που συζητάμε σήμερα.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20.000 κρούσματα σε λίγες ημέρες στις αρχές του Αυγούστου επειδή εσείς αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με τα εμβόλια. Και τώρα τι βρήκατε ως λύση;

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας – του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού επεσήμανε.«Γιατί ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό, αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους, μεθαύριο στους ταξιτζήδες, στους δικηγόρους, πού δηλαδή;

Στο σύνολο πληθυσμού και για ποιον άλλο λόγο; Για να συγκαλύψετε τα πρωτοφανή σκάνδαλα της Novartis και της Siemens» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε την ομιλία της:

Για υπονόμευση του εμβολιασμού και της εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και επιστημόνων μέσα από τη δήλωση της κας Τζάκρη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

Μάλιστα, τονίζει πως η δήλωση ότι το εμβόλιο βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας προστίθεται σε όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ. Πολάκης, ενώ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του.
«Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψαρεύει στα θολά νερά του αντιεμβολιαστικού κινήματος» καταλήγει ο κ. Γαϊτάνης.

[ΠΗΓΗ]

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.