Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, ότι στην Πατρίδα μας συντελείται ένα σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης! Παράνομης μετανάστευσης, από τη στιγμή που δεν φέρουν όλοι αυτοί νομιμοποιητικά έγγραφα και τα οποία να αποδεικνύουν από που κρατά η σκούφια τους!

Έτσι δυστυχώς τα δυο κόμματα Εξουσίας, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζουν το ανθρωπισμό τους υπεράνω του εθνικού συμφέροντος! Μη καταγγέλλοντας στους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ) συνεχώς, την απανθρωπιά του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εργαλειοποιεί προς το συμφέρον του τον ανθρώπινο πόνο δυστυχισμένων ανθρώπων, υποκρύπτοντας σε αυτούς και εξτρεμιστικά στοιχεία, θύλακες εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών του συμφερόντων!

Αυτές τις ημέρες διαβάζουμε να συντελείται μεταναστευτική κρίση στα σύνορα της Πολωνίας με την Λευκορωσία, που καθημερινά επιδεινώνεται.

Από την μια πλευρά μετανάστες που έρχονται από την Λευκορωσία και απέναντί ​​τους Πολωνοί αστυνομικοί με κράνη και προστατευτικές ασπίδες στην συνοριακή λωρίδα, μόλις τριών χιλιομέτρων (αντίθετα από τα δικά μας σύνορα στον Έβρο) να δημιουργούν ένα απροσπέλαστο τείχος!

Απαγορεύεται η κινηματογράφηση των συνοριακών εγκαταστάσεων, αλλά και η πρόσβαση των δημοσιογράφων!

Μπροστά σε αυτήν την μεταναστευτική κρίση ο Πολωνός Πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι είπε πως το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένα βήματα για την επίλυση αυτής της μεταναστευτικής κρίσεως!

Ωστόσο αυτή η αναφορά του στο ΝΑΤΟ, προφανώς έγινε, από τη στιγμή που η Πολωνία συντονίζει μαζί με την Λιθουανία και την Λετονία, παρέμβαση στο ΝΑΤΟ και ενεργοποίηση του άρθρου της Συνθήκης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας! Το οποίο προβλέπει την φυσική αρωγή του ΝΑΤΟ προς όποιον σύμμαχό του, από τη στιγμή που απειλείται η εδαφική του ακεραιότητα, η ασφάλειά του και η πολιτική του ανεξαρτησία!

Επίσης η Πολωνία θα ζητήσει από την ΕΕ να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας και όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός της, θα ζητηθεί το πλήρες κλείσιμο των συνόρων της! Έχοντας σκοπό να ζητήσει ακόμη και την χρηματοδότηση της κατασκευής ενός τείχους στα σύνορά της!

Βλέπουμε λοιπόν, πως και άλλες χώρες πλέον έχουν οξύτατο πρόβλημα και προσπαθούν παντί τρόπω να σφραγίσουν τα σύνορά τους!

Εμείς ακόμη θα σφυρίζουμε αδιάφορα και θα μεταφέρουμε περί τους 400 παράνομους μετανάστες στην Κω, από τη στιγμή που το πλοίο στο οποίο βρίσκονταν ήταν υπό τουρκική σημαία και ο Ρ. Τ. Ερντογάν στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης αρνήθηκε να τους πάρει πίσω;

Εμείς ενημερώσαμε το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ προκειμένου να δώσουν λύση;

Αλλά εμείς (οι κυβερνήσεις μας) σφυρίζουμε αδιάφορά, αφού πολιτειακή και πολιτική Εξουσία επιχειρούν να μας πείσουν, πως το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα το λύσουν οι παράνομοι μετανάστες!

Θα παραθέσω παρακάτω, κλείνοντας, απόσπασμα της ανοικτής επιστολής που έστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νομικός, Οικονομολόγος, Πολιτειολόγος, Εκπαιδευτικός, αρθρογράφος, βραβευμένος Λογοτέχνης και Ποιητής, κτήτωρ και Δ/ντής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου Σπυρίδωνας Κατσούρης, προ ημερών:

«Το Δημογραφικό μας πρόβλημα, που καμμιά Κυβέρνηση ως τώρα, ούτε και σεις μεριμνήσατε για ενίσχυση της Ελληνικής οικογενείας. Αντιθέτως υπάρχουν φωνές και θιασώτες πολιτικάντηδες που πριμοδοτούν την ιδέαν της καλύψεως του Δημογραφικού μας προβλήματος με την αθρόα εισαγωγή τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων ισλαμιστών από Ασία και Αφρική, αλλοιώνοντας ήδη τον Ελληνοχριστιανικό πληθυσμό της χώρας. Εδώ θα ήθελα να γίνετε Ορμπάν, κι όχι να τον καταγγέλλετε τον άνθρωπο στην ΕΕ! Πρώτα οι Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, που πήραν τον δρόμο της ξενιτειάς για να ζήσουν (πάνω από 600.000)! Με τους λαθροεισβολείς δεν έχουμε τίποτε κοινόν. Ούτε όμαιμον, ούτε ομότροπον, ούτε ομόγλωσσον, ούτε ομόθρησκον! Και μην ξεχνάτε ότι ηγείσθε Κόμματος που το μεγαλύτερο ποσοστό του είναι εθνικοπατριωτικό κι όχι Κεντροαριστερό, διεθνιστικό ή ΛΟΑΤΚΙκό! Και ότι σας ψηφίσαμε ως δεξιό – πατριώτη και όχι ως Ευρωπαιστή – Οικουμενιστή! Γιατί λοιπόν ξεζουμίζετε εμάς για να ταΐζετε τους λαθροεισβολείς που το μόνο που προσφέρουν στην φιλόξενη χώρα μας είναι ασθένειες και εγκλήματα πάσης φύσεως;»!!

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.