Η κυβέρνηση της Σουηδίας, η οποία καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας επέλεξε να μην προχωρήσει σε επιβολή lockdown, κήρυξε σήμερα την λήξη της πανδημίας όταν στην Ελλάδα οι αριθμοί νεκρών καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλά για «την ανάγκη διάσωσης του… Πάσχα»!

Δηλαδή δεν κήρυξαν ποτέ lockdown και διασώθηκαν, ενώ η Ελλάδα των εγκληματικών lockdown μετρά κάθε μέρα 100+ νεκρούς και δυστυχώς πλησιάζουμε τους 25.000!

«Όσο γνωρίζουμε αυτή την πανδημία, θα έλεγα ότι έληξε», είπε η υπουργός Υγείας Λένα Χάλενγκρεν στην εφημερίδα Dagens Nyheter. «Μπορεί να υπάρχει ακόμα ο ιός, αλλά σε ότι αφορά τους περιορισμούς έληξαν και ο Covid-19 δεν θα κατηγοροποιείται πλέον ως κίνδυνος για την κοινωνία»!

Είπατε τίποτα; Θυμάστε τι έγραφαν οι ελληνικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κατά της Σουηδίας από την άνοιξη του 2020 ήδη, για να μην εκθέσουν τους χρεοκοπημένους Έλληνες πολιτικούς και «ειδικούς» που φυλάκισαν μία ολόκληρη χώρα επί δύο χρόνια και τώρα αδυνατούν να καταστείλουν αυτό το οποίο τα ίδια τα lockdown προκάλεσαν;

Ποιο; Αύξηση ανεξήγητων θανάτων πέρα από αυτούς του κορωνοϊού, κατά 10%!

Στην Σουηδία όλοι πετάνε τις μάσκες, μπαρ και εστιατόρια θα μπορούν ξανά να παραμένουν ανοιχτά μετά τις 23:00 το βράδυ και χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των πελατών, όταν στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας κάνει την χάρη και αυξάνει από 6 σε… 8 τους ομοτράπεζους (άραγε θυμάται κανείς στην Ικαρία πόσοι κυβερνητικοί κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Κ.Μητσοτάκη πέρσι στο αποκορύφωμα της πανδημίας;).

Επίσης καταργούνται τα όρια προσέλευσης για μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους καταργούνται, όπως και η χρήση του πάσου εμβολιασμού, δηλαδή του Covid Pass το οποίο στην χώρα μας τυραννά και διχάζει εκατομμύρια Έλληνες.

Συνολικά, 16.182 άνθρωποι έχουν πεθάνει είτε από τον ιό είτε ενώ έχουν μολυνθεί από αυτόν! Μόλις το 60% από τους νεκρούς της Ελλάδας που είχε lockdown!

[ΠΗΓΗ]

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.