ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Πανηγυρίζει για την «νίκη»των Αζέρων στη Σούσα!

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, ανήρτησε σήμερα στον λογαριασμό του στο Twitter τα εξής: “Σουσί. Ανάκτηση της πατρίδας μετά από 28 χρόνια. Ζήτω το Αζερμπαϊτζάν!”

Ο Αζέρος πρόεδρος ανακοίνωσε σήμερα την κατάληψη του Σουσί. Η πληροφορία φαίνεται να μην επαληθεύεται καθώς σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία οι Αρμένιοι αμύνονται σθεναρά προκαλώντας βαρειές απώλειες στους εισβολείς.

Αυτό, απ’ ότι φαίνεται, δεν πτόησε κάποιους απ’ το να πανηγυρίσουν πρόωρα. Όσο για το βιογραφικό του Τούρκου δημάρχου, αυτό φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Αν και υποψήφιος με το αριστερό Λαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα (CHP), ο Ιμάμογλου έχει εκφράσει στο παρελθόν τις ακραίες του τάσεις υποστηρίζοντας ανοιχτά την πολιτική της Τουρκίας στην Κύπρο, ενώ στις 19/05/2020, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, εγκαινίασε το αστικό άλσος “Ατατούρκ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασυνδέσεις & με τους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους.

Στην Τουρκία, με εξαίρεση το κουρδικό HDP, δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Το κομματικό σύστημα ακολουθεί πιστά την κυβερνητική γραμμή και αυτό έχει επαληθευτεί πολλάκις. Σε ό,τι αφορά το σχόλιο για το Σουσί, θα θυμίσουμε ότι ο πόλεμος δεν κρίνεται από κακό φώτοσοπ και ακάπνιστους καραγκιόζηδες με στολή. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

tourkikanea.gr

Comments are closed.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ:ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ