Όπως και ο παγκοσμιοποιητής ομόλογός του, ο ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο Jacques Attali είναι ο λιγότερο γνωστός αρχιτέκτονας που διαμορφώνει το μέλλον της ανθρωπότητας…

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τον Ζακ Αττάλι, αυτό μπορεί να είναι σκόπιμο. Μεταξύ των παγκοσμιοποιητών αρχιτεκτόνων, είναι μια σκιώδης φιγούρα που όχι μόνο επηρεάζει την πορεία της γαλλικής πολιτικής αλλά και διαμορφώνει το μέλλον μας – σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: Rair Foundation

Άρθρο του Ruby Eden

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Είναι ο Ζακ Αττάλι απλώς ένας εκπρόσωπος που παρουσιάζει τα σχέδια ισχυρών παγκοσμιοποιητικών δικτύων ή μήπως είναι ο πραγματικός εγκέφαλος πίσω από την κίνηση όλων μας προς μια Μεγάλη Επαναφορά;

Ποιος είναι ο Jacques Attali

Ο Jacques Attali γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1943 στη Γαλλική Αλγερία. Ο πατέρας του, Simon Attali, πέτυχε επιτυχία στην αρωματοποιία με το κατάστημά του “Bib et Bab” στο Αλγέρι. Αλλά, όπως λέει η ιστορία, δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου της ανεξαρτησίας της Αλγερίας (1954-1962), ο Simon Attali αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι με την οικογένειά του.

Πολιτικός Σύμβουλος, Συγγραφέας & Προφήτης

Ο Ζακ Αττάλι σπούδασε στην Ivy League των γαλλικών πανεπιστημίων, λαμβάνοντας το διδακτορικό του στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Paris Dauphine το 1972. Η πολιτική του σταδιοδρομία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως καθηγητής Οικονομικών στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι περισσότερο γνωστός ως ειδικός σύμβουλος & σύμβουλος του αριστερού Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν από το 1981-1991, αλλά ο Attali διηύθυνε επίσης την πολιτική εκστρατεία του Μιτεράν για τις προεδρικές εκλογές του 1974.

Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο Jacques Attali είναι παρών στο πολιτικό τοπίο της Γαλλίας. Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία, μερικά από τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οράματα πολύχρωμων ουτοπιών και άλλα ως προφητικά. Ο Attali ήταν επίσης συνιδρυτής του EUREKA, ενός ευρωπαϊκού διακυβερνητικού προγράμματος για τις νέες τεχνολογίες, το οποίο ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, το MP3.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/03/o-profitis-Jacques-Attali-o-pragmatikos-egkefalos-ton-pagkosmiopoihton-piso-apo-ti-megali-epanekkinisi.html

Ακολουθήστε το Sahiel.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Share.

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης από άλλες ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η Πηγή του.