ΤΟΥΡΚΙΑ

«Σημάδια των καιρών» στην Τουρκία! Ο Ερντογάν που… πέφτει και οι φωνές που δυναμώνουν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δείχνει να μην στέκεται καλά στα πόδια του, όπως διαβάσατε στο el.gr.

Μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας ανησυχούν, καθώς τον έδειξαν να προχωρά υποβασταζόμενος, μετά την παρουσία του σε συνέδριο της Κωνσταντινούπολης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ξεκινούν μαζικές αντιδράσεις κατά του «Σουλτάνου» εντός και εκτός Τουρκίας.

Η αλήθεια είναι πως οι διεθνιστές χρειάζονται την Τουρκία στην περιοχή, μεταξύ άλλων, προκειμένου να μην ανακτήσει ξανά έδαφος η ελληνική θεώρηση των πραγμάτων στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, η Άγκυρα του Ερντογάν δείχνει να γέρνει επικίνδυνα προς τα ρωσικά συμφέροντα, αγοράζοντας όπλα από τον Πούτιν, ο οποίος χρησιμοποιεί την γείτονα για δικές του επιδιώξεις.

Θα καταφέρουν οι διεθνιστές να αλλάξουν τα πράγματα;

Εντός Τουρκίας, το διεθνιστικό κίνημα νέων δεν έχει ηρεμήσει, όπως γινόταν άλλες φορές, ζητώντας πολιτική αλλαγή και απεμπλοκή από τον ισλαμισμό (ΕΔΩ).

Παράλληλα, ο Ερντογάν έχει αναδείξει ως μεγαλύτερο του εχθρό του Τούρκους και ξένους δημοσιογράφους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Φωνή της Αμερικής» η ελευθερία του Τύπου δεν ήταν ποτέ ιδανική στην Τουρκία. Αλλά υπό την αυταρχική βασιλεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η χώρα είναι πλέον η κορυφαία φυλακή δημοσιογράφων, όσους γλυτώσουν και δεν δολοφονηθούν.

Η «Φωνή της Αμερικής» έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, το οποίο απεικονίζει τα πάθη των Τούρκων δημοσιογράφων από το καθεστώς του Ερντογάν, ο οποίος έχει αρχίσει και έχει τα συμπτώματα του Σαντάμ και του Καντάφι πιο ορατά από ποτέ. «Σημάδια» ραγδαίων εξελίξεων στην Τουρκία…

Πηγή: el.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Comments are closed.