Τρομερή καταγγελία από τον πρόεδρο των δανειοληπτών Βαγγέλη Κρητικό για τα όσα συμβαίνουν στο ξεχασμένο μέτωπο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ο κύριος Γραμμένος κάνει λόγο για τσουνάμι πλειστηριασμών που συμβαίνει ενόσω η κοινωνία απασχολείται με τον τεχνητό διχασμό ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και καταγγέλλει περιστατικά όπου ελληνικές οικογένειες πετιούνται έξω με την χρήση βίας και τις απειλές «φουσκωτών».

Στο συγκεκριμένο ηχητικό που παραθέτουμε ο κύριος Γραμμένος περιγράφει την σκηνή μιας τέτοιας επίσκεψης δικαστικού επιμελητή και «φουσκωτών» στο σπίτι ενός άρρωστου ηλικιωμένου συμπολίτη μας. Ο δικαστικός επιμελητής διέταξε το ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικογένεια του γιού τους που διαμένουν όλοι μαζί, «να σηκωθούν να φύγουν αμέσως».

Το αποτέλεσμα της πίεσης και των απειλών, όπως καταγγέλλει ο κύριος Γραμμένος, ήταν ο ηλικιωμένος κύριος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος των δανειοληπτών κάνει λόγο για επέλαση των ξένων Funds στην χώρα μας και για δεκάδες ανάλογες περιπτώσεις χρήσης βίας και απειλών προς τους δανειολήπτες.

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα από εκπομπή του ραδιοσταθμού FOCUS FM

Πηγή: happenednow.gr

Το Sahiel.gr, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, επίσης περιλαμβάνει άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους αναγνώστες του με στόχο την ενημέρωση. Στο τέλος κάθε τέτοιου άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Δυστοπικά εκτρώματα σε Ελλάδα και Αυστρία – Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος, παραβιάζει το άρθρο 2

Προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών παραβιάζοντας το Σύνταγμα ...

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.